PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam otvorena osoba, vjerujem ljudima, vjerujem u ljubav! Puno čitam, puno putujem, nastojim naučiti nove stvari u životu. Ali osjećam se potpuno sretno kada je pored mene voljeni i voljeni muškarac. U svom partneru cijenim smisao za humor i brigu. S voljenom osobom zadovoljan sam biti u visećoj mreži na otvorenom i na zabavi u bučnom prijateljskom ili poslovnom društvu.

INTERESI
Crtanje, moda, hodanje, vožnja biciklom, plivanje, kuhanje, putovanja.Mogu biti tvoja sonata ljubavi i najbolji partner! Mogu ti odsvirati najromantičniju ljubavnu melodiju na klaviru, voliš li žene koje znaju svirati klavir? Moji prijatelji me uspoređuju s blagim povjetarcem pomiješanim s toplim suncem, jer sam jednako mekan, nježan i veseo. I ja sam romantična osoba koja vjeruje u čuda. A najveće čudo na Zemlji za mene je ljubav, naravno, a ja sam došao ovdje pronaći svoju ljubav! Moj san je uspjeti u svom polju. Danas imam par prilika za rad u inozemstvu. Ali ne želim biti sam u novom za mene području. Također želim da znate da ja volontiram. Pomažem ljudima u ovom teškom trenutku za moju zemlju. Ovo nije samo hobi, već i velika odgovornost! Mogu dokazati da sam uistinu posvećena i ozbiljna osoba. A sada želim pronaći svog vjernog i voljenog muškarca, i spreman sam učiniti sve što ovisi o meni! Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje za nas!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim čovjeka koji može razumjeti moju duboku iskrenu dušu. Tko će pronaći nešto posebno u mojim očima. I reći će mi komplimente, iznenaditi me, ne uzrokovati ono što mora učiniti, već ono što želi učiniti, da zadovolji voljenu ženu. On će biti pažljiv prema svim mojim željama, i imat će želju da moje snove ostvari. Obećaj da ćeš vratiti dvaput.Pravi muškarac za mene je netko tko me nikada neće povrijediti. Netko tko nikada neće vikati na mene niti se pomaknuti podići će mi ruku. Ja sam jaka žena, ali želim se osjećati kao djevojčica. Sanjam muškarca koji će me poljubiti bez razloga. Koji će mi uvijek biti vrući.. Sanjam nekoga tko shvaća da sam JA JEDNA žena koja mu treba. Želim upoznati ozbiljnu i hrabru osobu koja sjedi ne bojeći se kontakta licem u lice. Ti si?? Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje za nas!

UKOLIKO ZELITE DA JE UPOZNATE OSTAVITE JOJ SVOJE PODATKE U KOMENTARIMA ISPOD

Facebook Comments