PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Dobrodošli na moju stranicu. Nova sam osoba ovdje i htjela bih reći nešto o svom karakteru. Zašto o liku? Jer prvo pitanje koje je bilo u ovom upitniku je – opišite svoj karakter! Čini mi se da sve cure na ovoj stranici pišu kakve su, poštene, dobre i tako dalje. Ja sam u pravu? Kažu što su savršeni!!! Ali ipak ne postoje idealni ljudi!!! Da smo savršeni, da li bismo bili sami??? Jesmo li koristili ovu stranicu u potrazi za drugom polovicom ??? Iako sumnjam da svi ljudi koji koriste ovu stranicu stvarno traže nešto ozbiljno. Iako mi je teško govoriti o ovome. Ali u svakom slučaju, dat ću ti priliku da saznaš kakva sam osoba i sam naučiš kakav sam karakter. Samo je drugoj osobi dano razumjeti tko je njegov sugovornik.

INTERESI
Kao što ste već primijetili, volim pričati i pričati o intelektualnim temama. Volim psihologiju i psihoanalizu. Volim čitati knjige, posebno one koje razvijaju logično razmišljanje i dedukciju. Činiš li se tako dosadnim??? Naprotiv, vrlo je zanimljiv! Zamislite, razgovarate s čovjekom… Primjećujete njegove geste, izraze lica, gdje gleda… Primjećujete detalje u njegovom razgovoru, one sitnice koje drugima nedostaju. Uostalom, čovjek ne može uvijek pokazati svoje unutarnje stanje. Pogotovo nepoznati ljudi. Takvo znanje pomoći će vam razumjeti, možda djelomično, ali razumjeti problem osobe, usmjeriti razgovor u smjeru gdje će biti ugodno i gdje će se moći opustiti. Slažem se, ovo je vrlo važno. Općenito,Ukratko, volim putovanja, aktivna sam dama koja voli biti uvijek aktivna u životu. Uživam u svom životu i želim postići sve svoje ciljeve. Volim sport, kuhanje i crtanje. Kad sam uzrujan ili umoran, crtam. Ovo mi je najdraža stvar. Iako nisam savršen u tome, opuštam se na ovaj način.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Koji je moj idealan muškarac? Koji muškarac mi se više sviđa? Sviđa mi se muškarac … Pravi … Iskren … Muškarac koji zna voljeti, muškarac koji osjeća svog suputnika … Koji je razumije i trudi se usrećiti je … Ne treba mi muškarac tko će davati skupe darove….treba mi muškarac koji će mi svaki dan praviti praznik ?? Skup restoran? Brand odjeća? Automobili? Dijamant ??? Naravno da ne!!! Možda je otrcano, ali jutarnja šalica kave će me usrećiti… Samo želim osjetiti svog muškarca u malim stvarima… Samo… On i njegova pažnja, briga, podrška, to je sve što trebam… Kako si Misliš li da je ovo previše??? Možda si ti ovaj čovjek??

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments