DRAGOSLAVKA”ŽIVIM I RADIM NA SELU I TRAŽIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE”

LIK
Sebe bih opisala kao optimističnu, sretnu, vedru, dobrodušnu i popustljivu osobu! Nikada ne odustajem od svojih najvećih snova i zahvalna sam što sam na ovom svijetu!!! Volim upoznavati zanimljive i karizmatične ljude oko sebe. Vjerujem da je komunikacija ključna za istinsku i dugotrajnu vezu između muškarca i žene. Moto mog života je – Iskoristite svoj trenutak i živite u ovom trenutku i budite zadubljeni u svoju trenutnu situaciju! Kao što je svaki trenutak u našem životu sretan i najbolji trenutak.Ako volim, volim, kao da je posljednji dan na zemlji! U mojim planovima da se preselim u drugu zemlju i radim u svojoj struci kao liječnik! Volim pomagati ljudima i sretan sam kada nekome spasim život. Ja sam vrlo kreativna osoba! Volim prirodu u svim njenim manifestacijama. Kad sunce sja na nebu, uvijek sam sretan! Volim sva godišnja doba. U slobodno vrijeme studiram psihologiju, pomažući ljudima da se nose s osobnim problemima. Skupljam prekrasne haljine i ukrase. Volim dizajn interijera. Mogu kreirati interijer za svaki ukus. Volim životinje. Pišem pjesme o ljubavi, ali u isto vrijeme imam puno strastvenih fantazija …

INTERESI
Stvarno sam jako zainteresiran za sportske aktivnosti i jako volim ići u teretanu i vjerujem da je briga o sebi i svom tijelu danas jako važna. Ujedno me jako zanima pole dance, jer ples razvija moj mozak i moje fizičke sposobnosti! Više volim razvijati osjećaj discipline i osjećaj da sam dobro organizirana osoba. Inače, sportskim plesom se bavim već godinama i to mi je prava strast! Osim toga, stvarno mi je zabavno pjevati na karaokama sa svojim prijateljima!Tražim muškarca za ljubav! Sanjam o jakoj pravoj obitelji u sreći! Volim kad je muškarac uz mene gospodin i heroj. Ne vjerujem u tijelo, vjerujem u osobnost i dušu. Želio bih pronaći pametnog kreativnog muškarca koji se ne stidi pokazati emocije. Nadam se da ćeš biti jako sretan kad se sretnemo jer ja sam ta koja ti može otopiti srce i ispuniti ga ljubavlju! Možda je naivno, ali za savršenu vezu ne treba mi puno. Samo me trebate voljeti kao muža i voljenog čovjeka, podržavati kao brata i brinuti se kao otac. S kim možete razgovarati o svim temama. I nikada se ne osjećate nelagodno.

PROČITAJTE I OVO:  LARISA"RADIM KAO KOZMETIČAR I USAMLJENA SAM ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE"

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam i tražim poštenog, iskrenog i odanog muškarca, koji će uvijek raditi na sebi i učenju, jer kada zajedno učimo možemo se upoznavati i otkrivati ​​sve bolje sa različitih strana našeg karaktera. Stvarno obraćam pozornost na to kako osoba komunicira, ponaša se i na njegove ideje o životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!