PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Dobar dan, bilo bi nevjerojatno poznavati te, pa ću napisati nešto o sebi. Ja sam osoba koja je pozitivna i voli život. Ja sam aktivna i optimistična osoba. Proputovao sam mnoge zemlje: gotovo cijelu Europu, vidio tajanstvenu Indiju i sunčanu Afriku. Unaprijeđujem se, učim novo i nikad se ne umorim od toga. Nadam se da ćemo moći razgovarati i sresti se u stvarnosti kako bismo saznali možemo li se slagati 🙂 Jeste li i vi ovdje s pravim namjerama? :)Ja sam nježna i odgovorna žena. Volim davati svoju toplinu ljudima koje volim Naporno radim na sebi Volim čitati i razvijati svoje sposobnosti i nove vještine. volim ljude. Volim se smijati i trudim se nikad ne pasti u depresivna stanja. Znam svoju vrijednost. Duhom sam slobodna i u tome mi puno pomaže meditacija. Mnogo sam se razočarao u život, ali iz svake situacije mogao sam pronaći dobre pouke za kasniji život. Moji najmiliji znaju koliko volim davati pozitivne emocije i inspiraciju. Ne bojim se smijati sebi i biti smiješan.
Volim aktivnosti na otvorenom. Skijanje na konju i također se rado baviti sportom.
Smatram da žena uvijek treba biti lijepa i paziti na sebe.
Volim plesati posebno plesove poput salse kad imam slobodnih sati.
Na ovoj stranici za upoznavanje sanjam da ću upoznati muškarca ludog na dobar način kao što sam ja. Želim da on i ja gledamo u istom smjeru u našu sretnu budućnost.

INTERESI
Bavim se jogom, volim šetati povijesnim dijelom Kijeva, prirodom, volim čitati knjige na papiru, cijenim estetiku i uživam u svemu lijepom, imam suptilan okus aroma, volim ići u novi koncept kafića, isprobajte nove okuse. Zanimaju me moda i dizajn. Volim nova iskustva.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam netko tko je realna osoba i tko je istodobno sanjar. Više volim poboljšati komunikaciju kada se osjećamo spremni. Želim upoznati pravog muškarca koji je spreman za pravu komunikaciju, chat, telefonske razgovore i sastanke:) Vjerujem da nam vječno čavrljanje online neće dati rezultat, pa želim nešto realnije za nas. Vidim se s muškarcem koji će istovremeno biti i prijatelj i partner. Ako ga opisujem, onda ću napomenuti da bih volio upoznati ljubaznog, pouzdanog i iskrenog čovjeka s kojim možemo izgraditi dugotrajne odnose. Koji su vas razlozi doveli ovamo? Zapravo, video chat i pravi sastanak će pokazati sve jasno. Ovu stranicu vidim kao prvi korak u upoznavanju vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments