PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
“Oči su ogledalo duše” – mislim da me ovaj izraz najbolje opisuje. Pogledaj moje plave oči i reci mi što osjećaš? Osjećate li smirenost i samopouzdanje ili možda osjećate iskrenost i ljubaznost? Mogu reći da imam sve ove značajke. Štoviše, vrlo sam aktivna i energična žena, a muškarac koji će biti uz mene osuđen je na uspjeh! Znam kako ovaj život učiniti svjetlijim i sve što me okružuje blista. Želite li provjeriti govorim li istinu? Ne oklijevajte i upoznajte se bliže.Želim vam ukratko reći o sebi, ja sam vrlo pozitivna osoba s odličnim smislom za humor. Moji prijatelji kažu da sam vrlo pouzdana, puna razumijevanja, ljubazna i poštena djevojka. Trudim se pomoći svima u teškom životnom trenutku koji zatraže moju pomoć. Jako sam nježan, brižan i strastven kada se zaljubim. Ali voljela sam samo jednom u životu, i ta ljubav nije uzvraćena. Imam ozbiljnu profesiju i donosim ozbiljne odluke u životu, ali ponekad samo želim biti slaba djevojka. Puno putujem i posjećujem mnoge zemlje. Stoga se nadam da ću na ovoj stranici upoznati svog budućeg muža.

INTERESI
Moj glavni hobi je čitanje. Volim to raditi jer mi čitanje pruža zabavu na mnogo sati, a osim toga mogu naučiti puno novih informacija. Dobra knjiga me natjera da razmislim o nekom aspektu svijeta oko vas i natjera vas da malo preispitate taj aspekt, bilo da se radi o ljudskim odnosima, nekom aspektu fizičkog svijeta ili intrigantnoj novoj ideji. Također volim ići u teretanu. To mi pomaže da se opustim i bolje upoznam mogućnosti svog tijela.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Potreban mi je snažan i mudar čovjek, koji će biti moj zaštitnik. Ne smeta mi hoće li moj muškarac biti stariji od mene, za mene je razlika u godinama veliki plus, jer sam psihički puno starija od mojih pravih godina, pa mi treba sugovornik koji će sa mnom moći razgovarati na bilo koju temu. Trebam partnera koji je spreman graditi čvrste i dugoročne veze, ali ne i muškarca za kratku vezu. Želim da moj muškarac bude vjeran, nikad neću oprostiti izdaju svog muškarca. Također, kao i svaka žena, želim da me moj muškarac njeguje i želim se osjećati kao mala princeza u ovom ogromnom i zanimljivom svijetu.Ovdje tražim muškarca koji je pouzdan, ljubazan, obrazovan, koji želi stvoriti dugoročne odnose koji vode do braka. Tko će mi biti rame, prijatelj i partner i čiji je jedini problem samoća. Nije mi važno tko je bio prije mene u tvom životu. Važno je da ćete biti spremni to učiniti za mene. Da, dobro ste razumjeli. Treba mi romantičan muškarac. Možda si to ti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Comments