PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ja sam stvarno društvena osoba! Nisam taj tip koji će samo sjediti u zatvorenom 24/7 i samo tražiti mušku pažnju! Osim toga, jako volim putovati i otkrivati ​​svijet. Toliko je stvari koje su izvan ljudskog razumijevanja na ovom svijetu i tako lijepe u isto vrijeme. Nadamo se da i vi volite putovati? Već sam bio u toliko zemalja, ali još uvijek imam mjesta za posjetiti na ovom svijetu, možda čak i posjetiti i ostati?
Ako pišem o sebi ukratko, onda sam žena dobrih starih školskih principa i ponašanja! Iskrena sam i principijelna. Volim iskrenost u čemu god da je. Ako govorimo o izboru muškarca – onda je to zauvijek! Život je prekratak da bi se nekoliko dana trošio samo na flert i veze! Moj svjesni izbor je bio doći ovdje!! Odlučio sam da moram odmah djelovati! Zašto trebamo čekati? Ako već danas možemo sklopiti zanimljiva poznanstva, pronađite voljenu osobu! Ne želim izgubiti ni minute. Cilj je voljeti i biti voljen

INTERESI
Volim prirodu, modu, glazbu, umjetnost. Često posjećujem umjetničke galerije, kina, kazališta. Uživam odmarati se s prijateljima i bliskim ljudima te ići na kampiranje i planinarenje. Ne bojim se uprljati ruke. Voli vrtlarstvo i uzgoj povrća.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne zanima me razlika u godinama. Glavno mi je upoznati ozbiljnog, brižnog i pažljivog muškarca koji želi veze. Nisam ovdje zbog dopisivanja i prijateljstva. Ovdje sam da izgradim pravu ljubav i stvorim udobnost i atmosferu ljubavi u našoj kući. Želiš li biti ovaj čovjek? Trebaš li pravu ženu? Ako da, čekam vaše pismo.Dakle, prije svega mi je jako važno da je čovjek bio zanimljiv i pristojan sugovornik, kako bih s njim mogao razgovarati ne samo o vremenu, već i od srca. Volim kad su ljudi znatiželjni. Uvijek vuku da nauče nešto novo: negdje otići, učiniti nešto, ne sjediti mirno cijelo vrijeme. Blizu mi je! Samopouzdanje, objektivnost i spremnost da se borite za svoju voljenu ženu to je ono što je meni važno. I više – sposobnost da izraze svoje emocije, osjećaje, svoju sentimentalnost, jer žene vole svojim ušima i ja također!) ​​izražavaju svoje emocije, osjećaje, svoju sentimentalnost, jer žene vole svojim ušima i ne samo!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments