PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ludo sam zaljubljen u život i privlačim komunikaciju sa zanimljivim ljudima s kojima imam zajedničke interese i poglede na život. I inspirira me da vodim aktivan stil života. Najradije se bavim sportom, a posebno volim satove joge. Možete piti sedative, a možete samo jogu. A razlog tome je gipkost tijela i pravilno držanje. Joga je mladost, zdrav duh, kontrola nad svojim emocijama, sposobnost da čujete svoju intuiciju i živite ispravno. I također, izvrsno zdravlje i ravnomjerno raspoloženje. U slobodno vrijeme volim šetati prirodom. Također, kad čujem glazbu, uvijek poželim plesati. Stoga, ako želite plesati, onda znajte slušati glazbu, jer glazba i ples su nerazdvojni. Recimo, teško mi je zamisliti ples bez glazbene pratnje. Što misliš?

Licni Opis
Ja sam neobična žena, i to ćete vidjeti! Spajam harmoniju unutarnjeg i vanjskog svijeta. A to je zbog činjenice da je prije svega potrebno biti lijep iznutra, a tek onda će čovjek biti lijep izvana. Također, ja sam nježna, draga, privržena, simpatična i pozitivna žena s dobrim smislom za humor! Žudim za ljubavlju, ozbiljnim vezama i mogu pružiti puno brige, ljubavi i nadam se da ću pronaći pravu osobu za to!Uvijek se ponašam na svoj način i učim nove i meni zanimljive stvari. Volim razvoj u bilo kojoj njegovoj manifestaciji, bio on duhovni, intelektualni ili fizički. Volim šetati prirodom, praviti piknike, planinariti, ali također mogu slobodno sportsku odjeću zamijeniti lijepom haljinom i otići s radnicama u restoran ili jazz cafe uživati ​​u prekrasnoj izvedbi glazbe. Zaljubljenik sam u glazbu, volim sve vrste glazbe od moderne popularne glazbe do jazza. A posebno volim slušati glazbu dok se vozim u autu, daje mi puno energije, pozitive i popravlja mi raspoloženje. Moja strast su putovanja, a hobi fotografija i naravno, sve to mi je potpuno promijenilo život. Volim što neke trenutke mogu zauvijek zabilježiti zahvaljujući fotografiji. Zadovoljstvo mi je što mogu naglasiti ljepotu s pravim okvirom i kutom.

Tražim
Želim dobrog muškarca u svom životu koji drži riječ i na kojeg se uvijek možeš osloniti, nadam se da ćeš to biti ti! Glavna stvar za mene u vezi je otvorenost i iskrenost. Ne prihvaćam laž i prijevaru. Želim izgraditi odnos pun povjerenja temeljen na ljubavi, brizi i odanosti!Želim da moj muškarac bude hrabra osoba s dobrotom i toplinom u srcu. Trebao bi biti obrazovan s dobrim ukusom, bit će zanimljivo razgovarati s njim i moći će napraviti ugodna iznenađenja za svoju voljenu ženu: buket tratinčica ili iznenadno putovanje. Tražim romantiku, ljubav i nježnost. Treba mi muškarac koji će me poštovati, cijeniti i razumjeti, a sve ostalo su nijanse..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments