PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Spremna sam na sve…Ja sam žena s mnogo iskustva koja je uvijek ženstvena, brižna i puna ljubavi, nježna i strastvena. Znam da je teško naći muža u moje vrijeme, ali želim upoznati ozbiljnog muškarca ovdje na ovoj stranici. ono što želim i ne bojim se reći što mislim, istovremeno sam vrlo pozitivna osoba. Vjerujem da treba vjerovati ljudima oko sebe, ali nemojte biti naivni. Uvjeravam vas da će osoba koju volim biti najsretnija osoba na svijetu sa mnom. Znam istinski voljeti, imam veliko srce i svijetlu dušu.Vrlo sam emotivna osoba s ciljem u životu. Razmišljam o sebi kao lažljivica i poštena žena. Prijatelji me zovu “duša tvrtke”, to je jedan od UA izraza koji znači da sam vrlo ležerna i otvorena osoba, sa mnom ne može biti dosadno! Zato ne gubite vrijeme, javite mi se, obećavam da nećete požaliti 😉

INTERESI
Volim sport u svojim godinama, vodim računa o svom tijelu, posebno neobičnim sportovima. Volim se fokusirati na nešto i biti uspješan. Osim toga, često idem u teretanu i šetam parkom, puno trčim! sport je naše zdravlje.Volim život – to mi je glavni hobi!! Ali da budem ozbiljna, moj hobi je moj posao, volim pozirati za naslovnice časopisa i tako dalje. Također volim plesati, želiš li biti moj plesni partner u strastvenom plesu svojih života? 😉 Raduje me i čitanje i vožnja auta. U slobodno vrijeme mogao sam uživati ​​u kupovini sa svojim djevojkama.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nadam se da će nam ova stranica za upoznavanje pomoći da budemo zajedno! Imam jake obiteljske vrijednosti i želim biti tvoja buduća žena. Čekam te Registrirao sam se na stranoj stranici da pronađem muškarca koji traži Ukrajinsku djevojku…. Obećavam da ću se prema tebi odnositi s pažnjom, ljubavlju i brigom. Ja sam ljubazan i pun ljubavi, sanjam stan sa dvoje djece, voljenim covjekom i psom……..nadji me uskoro dragi moj covjece………….Ja sam čekam te puno……..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments