PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Vodim aktivan način života, bilo da se radi o planinarenju ili trčanju maratona. To me drži energijom i daje dobar primjer mojoj djeci. Kad smo već kod toga, oni su moj svijet i volim provoditi vrijeme s njima. Volim čitati knjige, posebno detektivske priče. To je sjajan način da vježbam svoj um i održavam svoje analitičke vještine oštrima. Također volim šetati prirodom, tako me smiruje i pomaže mi da razbistrim misli. I naravno, volim putovati, iskusiti različite kulture i vidjeti svijet iz druge perspektive. Jedva čekam spojiti sve svoje strasti i izgraditi karijeru.

Licni Opis
Kao zaposlena mama dvoje djece, uvijek sam u pokretu. Naučio sam uravnotežiti svoj obiteljski život s ljubavlju prema avanturama i upoznavanju novih ljudi. Kad upoznam zanimljive ljude, to je kao dašak svježeg zraka. Volim slušati njihove priče i učiti iz njihovih iskustava. Život je prekratak da bi stagnirao i želim ga maksimalno iskoristiti. Uvijek sam bio fasciniran ljudskim umom i načinom na koji on funkcionira. Zato sam odlučila studirati psihologiju i volim svaku minutu toga. Želim pomoći ljudima da bolje razumiju sebe i prevladaju svoje probleme.Nikada ne stojim na jednom mjestu, volim uživati ​​u životu, stalno se razvijati i usavršavati. Slobodno vrijeme uvijek provodim sa zanimanjem i koristima za sebe, ali moj najveći hobi je slušanje glazbe i čitanje knjiga. To me smiruje, čini mi zadovoljstvo i pruža mi priliku da se razvijam i naučim nešto novo za sebe. Još jedno mjesto gdje mi se stalno događaju čuda je kuhinja! U kuhanju me fascinira miješanje različitih okusa i pažnja na svaki sastojak. Posebno su dobri: boršč, salate i pita koju ćete svakako htjeti probati. A nedavno mi je hobi postao posjećivanje izložbi i galerija, jer je vidjeti slike velikih umjetnika tako uzbudljivo! Naravno, sastavni dio mog života su putovanja i fotografija. Volim putovati i pokušavam svojom fotografijom uhvatiti nevjerojatnu ljepotu našeg svijeta. Fotografija me uvijek privlači i inspirira da stvaram čuda i naučim nešto novo.

Tražim
Ovdje sam jer vjerujem da se ljubav može dogoditi bilo gdje, čak i online. I spreman sam prihvatiti tu priliku. Za mene je važno da se muškarac zna brinuti i voljeti ne samo mene, već i moje dvoje djece. Oni su moj svijet i trebam nekoga tko može biti uz njih. Ne vjerujem u ideju savršenog ljubavnika, ali vjerujem u pronalaženje nekoga tko je spreman prihvatiti me onakvu kakva jesam, s manama i svime. Želim nekoga tko je ljubazan, strpljiv i pun razumijevanja. Netko tko je voljan raditi kroz teška vremena i slaviti dobra vremena. Ne tražim nekoga tko je savršen, već nekoga tko je savršen za mene. I spreman sam uložiti napor da to uspije. Dakle, ako ste vani i čitate ovo, znajte da sam spreman na sve što mi se nađe na putu.Želim započeti ozbiljnu vezu, pa sam se odlučila na takav korak kao što je upoznavanje mog jedinog muškarca putem ove stranice. Spreman sam djelovati da pomjerim planine, pa čak i preseliti se u drugu zemlju zarad svoje ljubavi! Znam da veze s osobom iz druge zemlje mogu biti prilično teške, ali teškoće me nimalo ne plaše, jer znam da ljubav nikada ne dolazi iz zone komfora. Stoga je moj cilj ovdje biti u blizini pametnog, dobrog, poštenog i pažljivog čovjeka koji će me natjerati da mu vjerujem, a jedini način na koji to može učiniti je da pokaže svoje postupke prema meni i koliko će ozbiljno shvatiti naš zajednički život mu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments