PODELITE SA PRIJATELJIMA

Upoznali su se preko sajta “Sugar Daddy”

Alisa je imala samo 20 godina kada se, preko internet stranice za upoznavanje “Sugar Daddy” upoznala sa sadašnjim dečkom Piterom (56).

Na ovu stranicu je došla sa ciljem da upozna starijeg muškarca.

Uslov je bio da se ponaša kao džentlmen i da je razmazi.

“Oduvek su me privlačili stariji muškarci. Ludo je reći, ali sam još od malih nogu znala da mi se dopadaju tatini prijatelji, ili prijatelji starijeg brata”, ispričala je Alisa.

Ona i Piter su zajedno već tri godine, a upoznali su se nakon njegovog prvog braka.

“Bio sam u braku 15 godina i razveo sam se 2010. Kada je Alisa došla na naš dejt, bio sam ushićen i potpuno očaran njenom lepotom. Ona je tako draga osoba i nije pokušala da iskoristi moje bogatstvo, kao što su pokušale druge devojke”, rekao je Piter.

Kada su se njih dvoje upoznali, Alisini roditelji su bili u procesu razvoda i ona je trebalo da pronađe novi stan, ili da odluči sa kim od roditelja će živeti. Međutim, čim je ispričala Piteru za svoj problem, on ju je pozvao da se useli kod njega, na šta je ona i pristala.

Ono što je Alisu brinulo jeste šta će reći njena porodica i prijatelji, kao i da li će njihovu vezu prihvatiti Piterova deca, Pejton (20) i Džena (22).

“Piter je stariji od oba moja roditelja, ali sam svojoj porodici, nakon godinu dana, rekla za našu vezu i oni su je prihvatili. Ne provodim puno vremena sa njegovom decom, ali i oni prihvataju našu vezu”, otkrila je ova devojka.

Ona tvrdi da veza savršeno funkcioniše, jer Piter zna kako da se ponaša prema ženi i u spavaćoj sobi i van je.

“Volim pojam sigurnosti, stabilnosti i odanosti u našem odnosu. Seks nam je sjajan. Zna kako da mi udovolji, ali to ne znači da ga nisam naučila nekoliko stvari”, rekla je Alisa.

Ljudi ih često čudno gledaju, ali se oni više ne obaziru na to. Štaviše, planiraju da prošire porodicu.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments