PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Unatoč svojoj vatri u očima i tijelu, ljubazna sam osoba koja cijeni svoje najmilije i cijeni ljude koji me okružuju! Također ne volim laži .I mislim da zahvaljujući laži ne možete izgraditi odnos !Slažete li se sa mnom ? A veze su mi sada na prvom mjestu, nisam mlada i jako želim osjetiti žensku sreću..Mislim da sam vesela, a da u isto vrijeme nisam glupa žena. Ponosna sam što podržavam svaki razgovor i izražavam svoje mišljenje. Uvijek će mi biti drago pomoći čak i strancu. Zaista ne volim da me lažu Neću si dopustiti da lažem osobi čak i ako je ne poznajem osobno. po mom mišljenju može uništiti i osobni i svakodnevni život.

INTERESI
Moj glavni hobi je moj posao. Plešem već dugo. Također jako volim posjećivati ​​nova mjesta i putovati otkrivajući nove emocije.Volim aktivno provoditi vrijeme. Život nije tako dug kao što se čini, pa ga trebaš aktivno provoditi!) Unatoč godinama, spreman sam putovati i učiti nova stara mjesta. Jednom sam pomislio da ne bih baš htio živjeti svoju starost u ovoj zemlji . Možda ću ponovno živjeti, Ali to su samo misli i ideje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da trebam muškarca koji stvarno želi ozbiljnu vezu.Trebam osobu kojoj mogu ispričati svoje najdublje snove i koja me neće osuđivati ​​zbog toga!Nisam više mlada. Nažalost, nisam više toliko mlada. Zato tražim muškarca s kojim možete planirati dugoročnu vezu s kojim se možete osobno upoznati. Želim pronaći osobu kojoj mogu reći svoje tajne i snove i neće me osuđivati ​​zbog toga .
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments