PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam spontana i divlja. Strastvena sam i hrabra, ženstvena, skromna u dobroj zli i zaigrana. Ja sam vesela, hrabra, lijepa i volim život. Dobra sam prijateljica, sugovornica i mlada aktivna žena u samoj zori moći. Bit ću dobra žena, uredna sam, brižna i strpljiva. Smirena sam, ja vole djecu i pomažu životinjama. Ja sam volonter i pomažem beskućnicima i životinjama koje su u nevolji.

Pomozi životinjama, učim, kuham kolače, pletem, čistim mjesto mog života, vrtlarim se, plivam. A ti?
Ja sam užasan vlasnik. Ako nešto pripada meni, znači samo moje i nitko drugi. Bez obzira na osobu ili stvar. Ali ono što smatram “mojim” je ono što volim više od svega. Voljela bih podijeliti tvoju toplinu sa slatkom i ljubaznom osobom. Važno mi je znati da sam rado viđen gost i drag prijatelj. Prema meni, ako su ljudi dobri, bit ću vrlo ljubazan i nježan. Bolje je ne vidjeti što se događa u suprotnom slučaju)))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac je otvorenog uma, hrabar, vođa i učinit će sve da me učini svojom ženom. Obećavam da ću dati ljubav i sve sebe! Bit ću ti najbolja podrška, obožavateljica i dobra žena. Bit ću tvoj ratnik i tvoj slabašan mačić!Ja sam sve što ti treba da budeš sretan u braku )))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments