PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Moj život je proveden u plesu – u lakoći i tempu! Kada čujem muziku, moje telo podsvesno počinje da se kreće u ritmu… to je ono što mi je u krvi. Pored toga, volim da pevam i volim da pevam duboke, spore pesme. Čitanje i gledanje dokumentarnih filmova je ono što volim da radim usamljenih večeri, jer učenje je uvijek nevjerovatno ugodan proces i na kraju urodi plodom!Mnogo volim da sviram klavir! Poznavajući vrijednosti umjetnosti, čovjek prepoznaje ljudsko u čovjeku, uzdiže se u lijepo. Puno vremena posvećujem samoobrazovanju. Volim knjige i puno čitam. Svako jutro idem u teretanu. I ja sam vrlo cool dizajner.

Self Description
Lako se mogu uporediti sa plesom – ponekad sam kao savremenik – lagan, ranjiv i iskren… Ponekad sam kao pasadoble – strastven, neustrašiv i očajan. Nekim danima – ja sam pravi ča-ča-ča – vatren, vruć i zapaljiv! Svi ovi kvaliteti su spojeni u meni… a ova kombinacija je neverovatno eksplozivna! Ali siguran sam – ako možete “doznati” moju tajnu – nikada nećete poželjeti da se povučete.Ako mi život zadaje poteškoće, uspješno savladavam te “izazove sudbine”. Znam da život može biti prilično težak, i naravno, znam da moja sreća zavisi samo od mene. Ciljana sam i vrijedna. Nezavisna sam, trudila sam se da dobijem ono što imam. Okolnosti su pokazale da su glavne stvari odnosi i sa kim ste. Dakle, sada mi je glavna stvar moja porodica!

Tražim
Po mom mišljenju, u vezi je važno osjećati se zaštićeno, voljeno i shvaćeno. Možda ćete pitati zašto “zaštićeni”? Moj odgovor će biti sledeći: sa svojim muškarcem želim da izgradim poseban svet… Svet u kome ćemo biti zajedno – daleko od svih nedaća, problema i svađa. Pa čak i ako nešto sa ove liste može da pokuca u naš život – moći ćemo da se zauzmemo jedni za druge kao planina, ruku pod ruku, srce uz srce. Želim da budem sa snažnom, nezavisnom, ljubaznom i voljenom osobom, koja shvata važnost partnera u svom životu i spremna je na to.Zanima me da pronađem jedinog i voljenog muškarca u svom životu! Učiniću da se, ljubavi moja, osećaš posebno, osetićeš koliko si mi potreban i koliko si važan. Volim poljupce, dodire i zagrljaje! Mogu da te ljubim i obožavam svakog minuta. Naš odnos ću učiniti romantičnim i jedinstvenim. Ti ćeš mi biti kum i ja ću ti se diviti svaki dan. Daću ti hrabrost i podršku! Daću ti bezgraničnu ljubav, brigu i nežnost!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments