PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vesela, aktivna, atletska, društvena i ljubazna mlada djevojka. Vodim zdrav način života. Kad sam imao pet godina, počeo sam se baviti sportom. Oduvijek sam jako voljela gimnastiku i akrobacije. U djetinjstvu sam s divljenjem gledala na TV-u nastup gimnastičarki na svjetskim olimpijadama i oduvijek maštala da mogu učiniti isto što i oni. Osim toga, ja sam otvorena osoba. Volim se povezivati ​​s ljudima i sklapati prijateljstva. Imam mnogo prijatelja s kojima volim provoditi vrijeme. Idemo u šetnju parkom. Ponekad sjedimo u kafiću i puno čavrljamo. Volim šetati van grada i puno putovati. Navečer se volim povući uz knjigu i čitati književnost raznih žanrova. Sanjam stvoriti jaku vezu i okružiti svog voljenog muškarca ljubavlju, brigom, toplinom i udobnošću. Ponekad zamišljam kako navečer šetamo po svježem zraku, držimo se za ruke i osjećamo toplinu naših ruku. Tako je lijepo i romantično. Za takve trenutke želim živjeti.

INTERESI
Ja sam sportska djevojka. Moj najveći hobi je sport. Od svoje pete godine bavim se plesom, akrobatikom i gimnastikom. Uvijek sam uživao gledati nastup sportskih zvijezda. Oduvijek sam želio biti poput njih. Volim sudjelovati na natjecanjima, nastupati pred ljudima. Također, volim čitati. Volim književnost raznih žanrova. Jednostavno se rastvorim u svijetu knjige kad je pročitam. Također jako uživam u putovanjima. Već sam posjetio Tursku, Egipat, Francusku, Švedsku. Moj san je proputovati mnoge zemlje s voljenom osobom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U svom životu želio bih upoznati ozbiljnu, svrsishodnu osobu. To bi trebao biti čovjek koji je spreman na kompromise, koji čini kompromise. Bit će mi jako drago ako imamo zajedničke ideje i projekte. Htjela bih imati zajednički hobi, zajednički posao sa svojim muškarcem. Zajedno gorjeti od interesa jedno za drugo, prije svega, i voljeti se. Želim da moj muškarac, poput mene, bude osoba koja zna uživati ​​u životu. Želim pružiti nježnost i brigu, a zauzvrat dobiti podršku i razumijevanje. Čvrsto muško rame je ono što mi najviše treba u životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments