PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Kreativna osoba, od djetinjstva je volio crtati i plesati. Jedna od mojih prednosti je optimizam, u svakoj negativnoj situaciji uvijek tražim pozitivnu stranu. Vrlo sam otvoren i lako nalazim zajednički jezik s ljudima. Imam lak karakter)

INTERESI
Puno čitam. Knjiga je za mene cijeli svijet. Svijet znanja. Jako je dobro biti pametan!)) Crtam. Mogu prenijeti misli kroz crtež. Svakoj curi je bitno da zna kuhati) a tu nisam ni ja loša, znam kuhati ribu pa ćeš prste polizat) Ne samo da znam kuhati, nego mogu i čistiti ribu) Kretanje je život – ja jako volim sport. Volim umirujuću glazbu. Kad radim jogu, volim slušati zvukove prirode) pjev ptica, šum drveća, šum vode) volim i pjevati pod tušem). Hoćeš li poslušati pjesmu moje duše? I također u slobodno vrijeme učim strane jezike, znam 5 jezika.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji je ljubazan, iskren, strastven, inteligentan, velikodušan, romantičan, koji poštuje djevojke, obrazovan. Idealan odnos je onaj u kojem nema laži ili obmane. Stvarno želim stvoriti veliku i snažnu obitelj. Za mene je obitelj najvažnija stvar u životu, a ovo je moj najveći san. Zbog toga sam ovdje. Vjerujem da ovdje mogu upoznati vrijednog čovjeka, želim upoznati ne samo na internetu, već iu stvarnom životu. Zaista želim svom muškarcu pružiti svu ljubav, brigu i dobro

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments