PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam svrsishodna žena koja zna što želi od života i radi samo ono što voli kako bi doživjela što više svijetlih trenutaka u ovom prekrasnom svijetu. Vodim zdrav način života i nemam loših navika. Idem redovito u teretanu, a kako bih svoje tijelo održavala u formi i tonusu, fitness i joga su mi najbolji izbor. Joga i fitness pomažu mi da se osjećam ne samo zdravo, već i energično i ženstveno. Osim sporta, volim duge šetnje na svježem zraku u parku ili u velikom gradu. Također, pohađam razne tečajeve i predavanja kako bih se razvijao, usavršavao i naučio nešto novo za sebe. Osim toga, moja najveća strast su putovanja, pa mi je san vidjeti cijeli svijet. Posjetio sam više od 35 zemalja, ali moji planovi su posjetiti što više drugih zemalja i vidjeti puno novih stvari. Putujući,

Self Description
Život prihvaćam kao najveći dar i želim ga živjeti najbolje što mogu. Ja sam obrazovana dama, imam mnogo pozitivnih osobina, kao što su ljubaznost, suosjećanje i pomoć ljudima koji su mi bliski. Vesela sam, druželjubiva, pozitivna i uživam u svakom novom danu! Ja mogu izraziti svoje emocije, ne bojim se svoje strasti i ljubavi, i naravno, lako mogu izluditi svog voljenog muškarca, ali sve će to ovisiti samo o velikim osjećajima i iskrenim odnosima između nas.Tražim pravog muškarca koji želi voljeti i biti voljen. Samo želim biti sretan, tražim pravu ljubav i spreman sam posvetiti svoj život ovoj ljubavi. Za mene je obitelj tim u kojem se partneri međusobno podupiru u svim životnim situacijama, daju jedno drugome toplinu i nježnost, žive, vesele se zajedno svakom novom danu.

Tražim
Želim upoznati čovjeka koji će shvatiti da smo sretna obitelj i s njim će ići samo naprijed. Sanjam o susretu s osobom s kojom će biti obostrano ugodno, zanimljivo, au isto vrijeme ćemo ostati svoji. Toplina, nježnost, poštovanje, čini mi se, ključ su snažne i duge veze koja će biti ispunjena našom međusobnom ljubavlju s vama.Prilično sam svestrana osoba, mogu biti mala nježna maca, a mogu biti divlja strastvena pantera. Ako sam zaljubljen, za mene nema granica i prepreka! Uvijek pokušavam na život gledati s radošću i emocijama. Vjerujem da nas problemi čine jačima. A dobro se uvijek dobrim vraća. Vjerujem u princip bumeranga. Uvijek dobijemo ono što dajemo. Volim se osjećati kao krhka dama u rukama pravog snažnog muškarca. Vrlo sam osjetljiv, pun ljubavi i brige.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments