PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Volim čitati, meditirati i vježbati. Također volim aktivnosti na otvorenom i putovanja. Volim kuhati i slikati.Kada me budete upoznali u stvarnom životu – primijetit ćete da sam ugodna osoba. Gdje god se pojavim, prostor oko mene postaje ugodan, topao i ugodan. Uživat ćemo zajedno osjetiti to jednog dana, možda i brže nego što se očekivalo. Da, stvarno očekujem da ću na ovoj stranici upoznati osobu kojoj treba moja toplina, koja treba moju strast, koja treba moju naklonost i koju trebam voljeti. Što se tiče mog svakodnevnog života, to je uključivalo kuhanje! stvarno uživam!

Licni Opis

Nije lako opisati sebe, ali pokušat ću. Ja sam ženstvena i strastvena žena, imam jaku želju stvoriti veliku sretnu obitelj. Imam dobar smisao za humor i volim se ponekad zabaviti. Mlada sam, ali želim cijeli život biti samo s jednim muškarcem. Vjerujem u čuda, znam da je sve u ovom životu u našim rukama. Ljubav je osjećaj koji nadahnjuje.Otvorena sam za puno toga – za ljubav, za novo poglavlje u životu u kojem ću biti sretna i zadovoljna. Otvoren sam za nova mjesta koja mogu vidjeti, nove ljude koje mogu upoznati, nove osjećaje koje osjećam zajedno. Ja sam predana žena, aktivna osoba i bistra, duhovita dama.

Tražim

Nije mi bitno što on ima, zajedno možemo postići sve što želimo. Potraga za ljubavlju počinje razumijevanjem vlastitih želja. Ja sam osoba puna ljubavi i brige i nadam se da ću biti s istom osobom koja voli grljenje i ljubljenje. Želim osjetiti njegovu ljubav i privrženost, želim osjetiti njegove emocije i iskustva. Želim započeti jutro slatkim poljupcima i doručkom i zadovoljiti jedno drugo jednostavnim stvarima. Ja samo tražim iskrenu osobu koja želi nešto čisto i predano. Sanjam da te jednog dana sretnem!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments