PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim istraživati ​​svijet i sva njegova čuda. Putovanja su moja strast i ništa me ne uzbuđuje više od otkrivanja novih kultura, kuhinja i jezika. Uvijek sam u potrazi za svojom sljedećom avanturom i do sada sam imao sreću posjetiti neka nevjerojatna mjesta. Ali moje srce zaista pripada Gruziji – zemlji, a ne državi! Ima nešto tako posebno u okusima i začinima koji se koriste u gruzijskim jelima i volim eksperimentirati s novim receptima u kuhinji. I naravno, učenje novih jezika veliki je dio mojih putovanja – ništa nije bolje od uranjanja u novu kulturu i učenja lokalnog jezika. To je izazov, ali je i nevjerojatno nagrađen. Općenito, osjećam se najživljim kada istražujem nova mjesta, isprobavam novu hranu i učim nove jezike. Život je avantura,

Self Description
Ja sam dama koja vjeruje u moć dobrote i nježnosti. Trudim se širiti pozitivnost i radost kamo god idem i mislim da moj blistav izgled odražava moje unutarnje svjetlo. Vjerujem da je ljubaznost supermoć koja može promijeniti svijet i nastojim pozitivno utjecati na one oko sebe. Moja nježna priroda omogućuje mi da se povežem s ljudima na dubljoj razini i njegujem odnose koje imam sa svojim voljenima. Za mene je život širenje ljubavi i pozitivnosti i nadam se da ću inspirirati druge da učine isto.

Tražim
Sanjam o tome da pronađem tu jednu posebnu osobu s kojom ću provesti ostatak života. Vjerujem da je ljubav najljepša i najmoćnija sila na svijetu i tražim muškarca koji dijeli to uvjerenje. Netko tko je ljubazan, brižan i suosjećajan, i tko je voljan ići na ovo životno putovanje sa mnom. Već sam isprobala aplikacije za spojeve, ali čini se da uvijek ne uspijevaju. Žudim za pravom vezom, nekim tko me vidi onakvu kakva jesam i voli me zbog toga. Znam da ima dobrih ljudi i nadam se da ću jednog uskoro upoznati. Netko tko će me oboriti s nogu i učiniti da se osjećam kao da sam jedina žena na svijetu. Spremna sam na takvu vrstu ljubavi i neću pristati ni na što manje. Dakle, ako ste vani i čitate ovo, znajte da vas čekam. Stvorimo ljubavnu priču koja će izdržati test vremena.Ovdje sam s iskrenom namjerom da nekoga usrećim. Jer, nema ništa bolje nego zaljubiti se i započeti život iznova. Nadam se da ću upoznati muškarca koji uživa u jednostavnim i elegantnim stvarima u životu, koji ne traži niti očekuje ništa, već samo traži ženu koja će ga voljeti u potpunosti. Vjerujem da svaki snažan, pošten, odgovoran i samopouzdan čovjek treba imati dobru dušu. Ako želite inspirirati, znate slušati i možete dati dobar savjet, onda ste savršen partner za mene!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments