PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu sebe opisati kao ljubaznu, odanu ženu, mislim da zaslužujem povjerenje. Dosta sam otvoren prema ljudima, uvijek rado idem na svaki dijalog i drago mi je da mogu podržati svaku temu razgovora. Ne bojim se poteškoća koje mi se mogu pojaviti na putu i nastojim se uvijek nositi s njima. Mislim da sam dobrodušna žena i sanjam o dobrom odnosu sa svojim budućim muškarcem.Što mogu reći o sebi? Ja sam jednostavna prizemna žena, koja sanja o pravoj ljubavi. Vrlo sam društven, zabavan i brz. Jako volim životinje. Zato je moja struka izravno vezana uz njih. Ja sam veterinar. O ovom poslu sam maštao od djetinjstva i konačno mi se san ostvario.

INTERESI
U ovom trenutku svog života stvarno uživam provoditi vrijeme baveći se fitnessom, što mi omogućuje da održim dobru figuru. Volim čitati knjige, au hladnoj sezoni uzmem knjigu i kakao i uživam u čitanju. Vrlo često provodim vrijeme s prijateljima, snimamo filmove i provodimo vrijeme u prirodi.Volim kuhati i obožavam isprobavati nove recepte iz različitih kuhinja. Volim postavljati stol za svoje goste i nadam se da ću jednog dana svoju drugu polovicu počastiti ukusnim domaćim jelima. Oh, volim raditi slastice! Ako ste sladokusac, sigurno ćete se zaljubiti u mene. Volim putovati preko sedam mora. Bavim se sportom i plesom. Ples je za mene nešto što ne treba riječi. To je komunikacija između dvoje ljudi bez riječi. Volim se brinuti o kućnim ljubimcima, šivati ​​haljine za svoje prijatelje i sebe, slikati u slobodno vrijeme.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zapravo, voljela bih pored sebe vidjeti pouzdanog muškarca punog ljubavi koji bi me mogao usrećiti. Volio bih pored sebe vidjeti osobu koja bi cijenila našu vezu, znala iznenaditi i cijeniti. Naravno, važno je da ste zanimljivi, pametni, izvanredni. A ako ste još i romantični, to je veliki plus, jer će naša veza biti ispunjena srećom. Želiš li biti sretan sa mnom,Nadam se da će moj budući muškarac postati moj suputnik u svemu. Za mene je duhovna povezanost vrlo važna. Mislim da je to glavna stvar koja mora biti između muškarca i žene, koji su stvoreni jedno za drugo. U vezama me ne privlači materijalna strana, za mene su osjećaji vitalni. Također ne mislim da je fizička ljepota važnija od unutarnje. Zato ne tražim brod iz snova i ne želim da moj muškarac u meni vidi samo lijepu vanjsku sliku. Iskreno se nadam, da ću ovdje naći poštenog, dobrog i pouzdanog čovjeka, koji dijeli iste vrijednosti kao i ja i s kojim ću se osjećati potpuno i biti sretna.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments