BILJA”MOMAK ME OSTAVIO ŽELIM PRONAĆI SAGOVORNIKA I PRIJATELJA DODAJTE ME”

LIK
Ja sam jednostavna žena, koja želi doživjeti osjećaj koji svi zovemo LJUBAV. Sada želim svoj život posvetiti Jedinom čovjeku i brinuti se o njemu. Učinit ću sve što je moguće da ti se snovi ostvare.Cvijeće se smatra čudesnim stvorenjem prirode. Tako nam priroda govori. Prenosi ljubav, mir i sklad kroz cvijeće. Svaki događaj dobiva novo značenje kada je ukrašen cvijećem. Po mom mišljenju, svo cvijeće je očaravajuće i veličanstveno: poljske tratinčice, crveni tulipani, jorgovani, krizanteme, orhideje. Moj omiljeni cvijet je crvena ruža. Po mom mišljenju, to je najljepši i najgraciozniji cvijet. Može se predstaviti da pokaže žarku ljubav i odanost. Ruže rastu na dugoj, tankoj stabljici, koja je često prekrivena oštrim bodljama. Zbog toga je poznata izreka „Nema ruže bez trna“, što znači da svaka lijepa stvar ili poželjna situacija ima svoj dio težine!

INTERESI
Zanima me čitanje književnosti, mode, dizajna, umjetnosti i putovanja. Volim ići u ribolov. Volim voziti auto. Volim gledati dobre filmove i slušati lijepu glazbu,Provodim vrijeme s obitelji, bavim se sportom, istezanjem, plesom, ronjenjem, odmorom van grada.Moj hobi je više nego očit da je to ples, volim i pročitati dobru knjigu, volim meditirati, s vremena na vrijeme radim jogu i provodim vrijeme s obitelji

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim partnera koji je pozitivan kao i ja. Uz sebe vidim ljubaznog, pouzdanog i pouzdanog čovjeka. On bi me trebao cijeniti kao osobnost, kao privlačnu i nježnu ženu kojoj je potrebna njegova briga i ljubav, njegovo snažno rame koliko i njegov ljubazan osmijeh. Želim izgraditi ozbiljnu vezu sa samouvjerenim muškarcem koji može održati svoju riječ i ozbiljan je u svojim namjerama. Samo u tom slučaju veze mogu trajati dugo.Mnoge žene pola svog života razmišljaju koje su najbolje osobine muškarca za koje bi se udale za njega. U svom umu stvaraju dugu listu stvari što njihov posebni muškarac “mora” ili “ne smije” učiniti ili imati. Ali, iskreno govoreći, nitko ne može potpuno kontrolirati svoje osjećaje. Dakle, na kraju osobi ne treba nikakav popis, ako je žena upravo našla muškarca, želi dijeliti zajednički život! Samo pravi susret, pravi dolazak k meni, pravi prvi znak i poljubac i ne treba nikakav popis… Samo stvarnost pokazuje istinu i otvorena srca.

PROČITAJTE I OVO:  BOBANA"RASTAVLJENA SAM I ŽELIM NOVU ŠANSU DODAJTE ME ZA RAGOVOR"

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

COMMENTS

 • Cao Biljo.Javi se ukoliko zelis razgovor.Imam instagram:bojan8660

 • Zdravo, ja sam Dragan
  Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
  Moj broj Viber +436677737529

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  error: Content is protected !!