PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim svijet mode i photo sessiona. Pronalazim ljepotu u svakom trenutku i volim je uhvatiti kroz objektiv svog fotoaparata. Strastveni sam oko samorazvoja i stalno težim rasti i učiti nove stvari. Moj omiljeni hobi su putovanja i volim istraživati ​​nove kulture i uroniti u nova iskustva. Kroz svoja putovanja stekao sam dublje razumijevanje za ljepotu svijeta i raznolikost njegovih ljudi. Moda i fotografija omogućuju mi ​​da izrazim svoju kreativnost i podijelim svoju jedinstvenu perspektivu s drugima. Vjerujem da je život putovanje samospoznaje i uzbuđen sam da vidim gdje će me moje strasti sljedeće odvesti.Ja sam žena koja voli sport, šetnje u prirodi, kupanje u moru i uživanje na suncu. Imam dovoljno sreće da živim u prekrasnoj Grčkoj, gdje je prirodna ljepota i topla klima čine savršenim mjestom za sve moje omiljene aktivnosti. Po prirodi sam aktivna osoba i ne volim ništa više od izlaska vani i pokretanja tijela. Bilo da se radi o trčanju uz plažu, planinarenju u planinama ili dugoj šetnji kroz prirodu, uvijek se osjećam okrijepljeno i živo kad sam okružen prirodom. Jedna od mojih omiljenih aktivnosti je kupanje u moru. Ima nešto tako osvježavajuće i uzbudljivo u tome da uronite u hladnu, bistru vodu i osjetite sunce na svojoj koži. Volim isplivati ​​do stijena i istraživati ​​podvodni svijet, promatrati ribe i osjećati lagano kretanje valova. Život u Grčkoj mi je dao priliku da iskusim sve svoje omiljene aktivnosti u nekim od najljepših krajolika na svijetu. Osjećam se tako sretnim što ovo mjesto mogu zvati svojim domom i zahvalan sam za svaki dan koji provodim istražujući vani i uživajući u suncu, moru i pijesku

Self Description
Ja sam osoba koja vjeruje da su moja dobrota i nježnost moje najvažnije karakterne osobine. Trudim se širiti ljubav i pozitivnost gdje god idem i učiniti da se ljudi osjećaju ugodno u mojoj blizini. Vrlo sam otvoren i iskren i cijenim duboke veze s ljudima. Volim život i svu ljepotu koju nudi i trudim se cijeniti svaki trenutak. Vjerujem da je ljubaznost zarazna i nadam se da ću nadahnuti druge da šire ljubav i radost u svojim životima.Ja sam žena koja voli aktivan način života. Uživam u gradskoj vrevi i uvijek sam u pokretu. Ništa ne volim više od istraživanja novih mjesta, isprobavanja novih stvari i upoznavanja novih ljudi. Ja sam tip osobe koja je uvijek spremna za avanturu. Bilo da se radi o planinarenju u planinama, isprobavanju novog restorana ili posjetu lokalnom koncertu, uvijek sam željan doživjeti nešto novo. Volim energiju i uzbuđenje grada i neprestano tražim nove načine da izazovem sebe i pomjerim svoje granice. Također sam po prirodi vrlo vesela osoba. Vjerujem da je život stvoren za uživanje i trudim se pronaći radost u svakom trenutku. Volim se smijati, pjevati, plesati i zabavljati se. Vjerujem da pozitivan stav može mnogo doprinijeti da život učinimo ispunjenijim i ugodnijim.

Tražim
Kao dami koja želi osnovati obitelj, pronalazak prave ljubavi moj je glavni prioritet. Tražim nekoga tko će mi biti partner u svakom smislu te riječi, nekoga tko će me podržavati u nevolji i nevolji i nekoga tko će me voljeti bezuvjetno. Vjerujem da je prava ljubav rijetka i dragocjena stvar i spreman sam je čekati. Ne tražim savršenstvo, već nekoga tko je voljan rasti i učiti sa mnom. Želim izgraditi obitelj s nekim tko dijeli moje vrijednosti i snove o budućnosti. Zaljubiti se jednom zauvijek moja je najveća želja i nadam se da ću uskoro pronaći svoju srodnu dušu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments