BRANKA”ŽIVIM U ENGLESKOJ I ŽELIM UPOZNATI MOMKA IZ DIJASPORE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo iskrena i vesela djevojka i uvijek govorim iz srca i otvorenog uma. Ja sam optimist. Laganog sam karaktera, nježan sam, privržen i emotivan. Interpersonalne vještine i sposobnost vođenja dijaloga, sposobnost pronalaženja zajedničkih jezika i rješavanja složenih problema – sve su to osobine mog karaktera. Obično nastojim biti pun razumijevanja i ići u poziciju druge osobe, a opet ne toleriram grubost i prevaru. Uvijek je lako pronaći prijatelje, a duša je društva. Nikad mi nije dosadno, volim se smijati i smijati. I općenito, smatram se sretnom osobom. Tako imam tu unutarnju sreću koju sam bila spremna podijeliti s voljenim i voljenim mužem

INTERESI
Volim puno toga – volim komunicirati, jer mi to pomaže bolje razumjeti život i druge ljude, volim putovanja, volim različite vrste glazbe, film i kazalište. Cijeli život se bavim sportom. Volim ići u teretanu i plivati. Jako je zanimljivo otkriti nešto novo, jako sam znatiželjan. Za mene je život – to je zanimljiva knjiga, a svaki dan – ovo je nova stranica! Kao alat, koji svira maestro, i ako melodija zvuči organski, radi neprekidno, postupno pokupivši note jednu po jednu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pravu vezu s čovjekom koji se učvrstio u svom životu i ne boji se odlučivati. Svoju partnericu zamišljam kao brižnog i odanog prijatelja, strastvenog i voljenog muža. Na ovoj stranici tražim svoju srodnu dušu i znam da ću život svog muškarca ispuniti romantikom i ljubavlju. Cijenim sklad u odnosu, pa tražim odnos s nekim u kojem se nadopunjujemo svojim razlikama i našim sličnostima. Želio bih podijeliti svoj život s inteligentnim, pažljivim čovjekom koji ima optimističan pogled na život i koji ima ljubazno, iskreno srce.

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment