PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam ljubazna i otvorena osoba. Volim vidjeti svijet s optimistične točke gledišta. Pomaže mi da se u sebi osjećam bolje. Također mi optimizam pomaže da lakše komuniciram s ljudima. Slobodno vrijeme volim provoditi na različite načine, možda ostajem kod kuće ili izlazim. Uživam u šetnji šumama, gljivanju i skupljanju cvijeća. Ja sam prilično romantična osoba, pa bi večera sa svijećama vikendom bila odlična stvar za napraviti.

INTERESI
Kod mene nema puno posebnih hobija. Volim izvoditi sina van kad imam slobodnog vremena. Također mi je važno zdravlje. Uvijek sam se zalagao za zdrav način života i trudim se biti primjer drugima u tome. Često idem na fitnes i plivanje. Također volim igrati tenis i ping-pong. Duboko volim prirodu i volim šetati šumom ili parkovima. Zajedno možemo više… Slažete li se sa mnom?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći poštenog i pouzdanog čovjeka. Želim mu da prihvati mog sina kao svog. Bilo bi sjajno provesti puno vremena zajedno u raznim aktivnostima. Otvorena sam za ljubav i želim i ja biti voljena. Sigurna sam da ću u bilo čemu dati sve od sebe za svog budućeg muža i isto ću očekivati ​​od njega. Htjela bih pronaći svoju pravu ljubav i provesti ostatak života sa svojom voljenom! Vrijeme ISTIČE! Pa možda ne gubimo vrijeme za dugo vremena?

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments