PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ljubavna priča Anike Božić i bogatog Arapina je filmska.
Bivša manekenka Anika Božić Al Saraj, udajom za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja postala je jedna od najbogatijih Srpkinja. Jusuf je rodom iz Palestine, a par živi na relaciji Pariz-Kairo.

Uprkos tome što važi za nekog ko živi na visokoj nozi, ona nije tipična žena bogataša. Naime, Anika nikada nije htela da odustane od karijere, te i dalje sama zarađuje. Pokrenula je svoj modni blog, a piše i kolumnu za jedan modni magazin. Kad god joj obaveze to dozvole, Anika dolazi u Srbiju i posećuje porodicu i prijatelje.

Sa Jusufom je dobila sina Omara, kojeg ponosno ističe na Instagramu, a koji je već prikupio dosta simpatija.

Nakon završenih studija na Fakultetu političkih nauka, nastavila je školovanje na univerzitetu Maragoni u Parizu, a 2010. godine upoznala je svog sadašnjeg muža preko zajedničkih prijatelja, a kako je jednom prilikom istakla nije bila oduševljenja sa njim na prvu, ali joj se vremenom svideo.

“Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene. Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?’ Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'”, ispričala je svojevremeno za Hello!

Anika je nakon porođaja promenila pogled na svet, a samim tim, promenili su se i njeni prioriteti.

“Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva”, bila je iskrena Anika.Na njenom Instagramu mogu se videti fotografije na kojima sve pršti od luksuza, a bivša manekenka je mnogim ženama modna inspiracija.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments