PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam otvorena osoba. Ne bojim se eksperimentirati u raznim stvarima, volim biti rizična žena, jer to daje blagu prednost mom životu. Želim pronaći muškarca koji će također biti otvoren u svemu, poput mene. Tko će podržati sve moje početke i eksperimente, kao i sudjelovati u tome. Mislim da je život bez eksperimenata i znanja o sebi jako dosadan i nezanimljiv. Volim se upoznati u različitim smjerovima, situacijama. Da shvatim da sam svestran i razvijen u različitim smjerovima.ako me bliže prepoznaš da ćeš u meni vidjeti skromnu djevojku i djevojku vulkan. Da, spajam u sebi dvije osobnosti. Sa mnom ti neće biti dosadno. Pažljiva sam, simpatična i plemenita. Volim gorljiv smijeh i ostajem ljupko i nježno mače. Rijetka kvaliteta koja je svojstvena meni je vjernost. Ja sam idealna supruga i izvanredna majka, dobra domaćica. Ali, ako otvorite moju unutarnju Božicu, ja ću za vas postati fatalna zavodnica, strastvena i ljupka ljubavnica. Djevojka koja to zna želi i kako to primiti.

INTERESI
Moglo bi zvučati prilično normalno, ali ja stvarno volim čitati knjige. Kao da zaronite u svijet koji je autor stvorio i živite život unutar ovog svijeta s drugima koji su opisani u knjizi! Imate li isti osjećaj kada čitate? Volim čitati klasičnu književnost i trilere. A ti? Inače volim i filmove. Svaki žanr može biti dobar ako glumci stvarno igraju toliko dobro da im možete vjerovati, znate na što mislim?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno želim biti dobra žena za svog muškarca. Razumijem da to znači rad! Puno se mora raditi u vezama i vjerujem da sam za to potpuno spremna. Muškarac mora biti cijenjen kao i njegova žena. Jer žena je ogledalo muškarca. Slažeš li se?Pravi muškarac mora biti izuzetno pažljiv prema meni i svemu što me okružuje. U sebi mora spojiti mnoge kvalitete, kao što su odgovornost, poštenje, dobrota i vjernost. Želim se zabavljati s tobom, želim biti s tobom najbolji prijatelji, divni ljubavnici i obitelj puna ljubavi. Moramo se pogledati i osjetiti ludo kucanje naših srca. Nama mora biti ugodno i ugodno jedno s drugim. Morate me cijeniti kao ženu, a ne samo kao domaćicu. Voljeti djecu. Ako jesi….da ćemo postojati najsretniji. Mogu ti to obećati. Uostalom znam kako to napraviti. Prepustit ću vam deserte))))

UKOLIKO ZELITE DODJATE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments