PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam bistra, nježna, pametna, sretna sa svim svojstvima u sebi! Ja sam sretna osoba koja se ludo raduje svim malim stvarima u životu! Smiren sam, ne volim agresiju! Jako sam ludo romantična i zgodna! Volim se razvijati, čitati, naučiti nešto novo! Volim živjeti miran, umjeren život! Mogu reći da sam vrlo ugodna u komunikaciji, vrlo je zanimljivo komunicirati sa mnom! Svi moji prijatelji kažu da sam ja duša kompanije i da je ludo ugodno komunicirati sa mnom! Volim čistoću, da je kuća uvijek u redu! Također volim kuhati i jesti razna ukusna jela! Spremna sam popiti sve što mi se dogodilo u životu! Dovest ću sa sobom čovjeka sretnog i svijetlog života!

INTERESI
Vjerujem da žena treba biti tajanstvena, nepredvidiva. Zato sa sigurnošću mogu reći da imam nešto što će čovjek cijeli život rješavati i sa mnom nikome neće nedostajati. U slobodno vrijeme volim plivati ​​i baviti se jogom, smatram da žena treba biti fleksibilna ne samo u tijelu, već iu odnosima s muškarcem… Bilo je mnogo različitih situacija u mom životu, ali ja uvijek s osmijehom i lakoćom prevladavali sve prepreke. Jeste li spremni da mi se pridružite? I mogu biti vaš vodič u svijet užitka. Ako volite život i spremni ste na svijetle emocije i ozbiljne veze, savršeno ćemo se razumjeti. Volim uživati ​​u ovom životu, biti ekstreman, zabavljati se. Volim jutarnju toplu kavu, ukusne hamburgere za ručak i romantične večeri sa svijećama, imam prve 2, ali mi treba zadnja. Volim sport i aktivnu rekreaciju, šetnje parkom, planinarenje, kampiranje, pjesmu oko logorske vatre, život u šatoru i tako dalje. Imam jako toplo srce i puno ljubavi s kojima to mogu podijeliti. Sada tražim nekoga s kim bih ovo podijelio.))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čitajući bajke u djetinjstvu, gledajući crtiće, svaka djevojka sanja o princu) Ali postoje stvarni život i okolnosti koje je nemoguće predvidjeti) Ja sam za osjećaje, emocije) Želim upoznati osobu bez pravila, standarda i ograničenja) otkinuti krov) Što bi bilo bez kočnica) Ove kvalitete ne ovise o godinama) Samo je odluka svake osobe biti ili ne biti) U ljubavi nema pravila, kriterija i normi… .. Vi samo moraju se pojaviti u mom životu i to je to! Nemam savršenog muškarca. Osjetit ću ako imamo kemiju s tobom. Bez obzira na godine, rasu ili status, ako se osjećam dobro s tobom, ti si moj tip muškarca. Ako me nasmiješ i nasmiješ, ti si moj muškarac. Ako ti se sviđam i znaš kako se pravilno ponašati prema svojoj ženi, ti si moj muškarac. Ako si mi spreman otvoriti svoje srce, dopusti da otvorim i ja svoje-

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments