PODELITE SA PRIJATELJIMA

KARAKTER
Imam vrlo aktivan život i za mene je najvažnije nikad ne stati i nikad ne odustati.
Imam aktivan život i dobro se osjećam kada komuniciram s ljudima.
Za mene nije lako pronaći nove ljude koji će postati moji đavoli, ali kada sam saznao što je internet shvatio sam da je to najbolji način da imam s kim razgovarati. Imam vrlo aktivan život, ali volim provoditi vrijeme kod kuće gledajući filmove ili se jednostavno opustiti u kadi čitajući knjigu. Iskreno, jedan od mojih omiljenih načina za opuštanje je kupanje, ovo me najviše opušta, ovo je nevjerojatan osjećaj kada uzmete latice ruže, pustite opuštajuću glazbu i uzmete dobru knjigu. Pa ako moj muškarac ovo pročita znat će, ako dođem kući umorna i neraspoložena, samo mi napravi toplu kupku i jednostavno provedite malo vremena sa mnom, ovako ću ostati najmirnija i najsretnija.

INTERESI
Na slobodan dan imam aktivno raspoloženje, volim voziti bicikl i voziti se po parku, ponekad sa sobom ponesem sendviče, da se ne vratim kući ako sam gladan, ali bilo je par puta kada bih trebao uzeti uličnu hranu. Mislim da ulična hrana nije nimalo zdrava i da to ne bih smjela jesti, ali ovo je brzo i ukusno pa od vremena do mogu uzeti šavarmu, usput znate što je to? Ovo je jako popularno kod nas, čudno jer ovo nije ukrajinska hrana. Tako jako rijetko, ali mogu uzeti nešto od toga, ali uglavnom kuham kod kuće. Volim kuhati i praviti ga s veseljem. Obožavam knedle, ali ovo je jedno jelo koje mrzim kuhati, ovo samo odvojite svo vrijeme, ali rezultati su vrijedni toga. Mislim da možemo napraviti veliku količinu neugodnih stvari, ali ako se to isplati napravit ću to s veseljem, samo gledajući rezultat koji ću imati.

NJEZIN TIP MUŠKARCA Vjerujem da život može postati vrlo zanimljivo putovanje ako imate nekoga tko će ovaj put podijeliti s vama. Ja sam vrlo mirna i romantična osoba, tražim osobu koja će konačno postati netko tko će voljeti provoditi sve vrijeme sa mnom, ne treba mi samo muškarac koji će živjeti sa mnom, treba mi osoba koja će voljeti naše vrijeme, način na koji razgovaramo ili vrijeme kada jednostavno gledamo neke filmove. Po mom mišljenju ljubav nije u riječima, ljubav je u pokretima. Imam veliko srce i želim svom muškarcu dati svu toplinu, i pokazati mu da život može biti samo nevjerojatan i svaki trenutak može donijeti osmijeh i radost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments