PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ako je svemir zaista beskonačan, onda sigurno postoji mnogo kopija našeg planeta, gdje smo već zajedno i živimo sretno! Zato vas pitam zašto ne bismo imali istu ljubav i sreću u ovoj stvarnosti. Jer sam siguran da ćemo biti beskrajno sretni, jer sam ja najbolja osoba za slaganje. Spremna sam usrećiti svog muškarca, u svakom smislu našeg života.Neki ljudi kažu da ne možete usrećiti partnera ako niste sretni u sebi. Ne znam je li to istina ili ne, ali primjećujem kada s drugim ljudima podijelim svoju pozitivnu energiju, svoj osmijeh, svoju aktivnost – osjećaju se sretnije! Što bi moglo biti važnije od obitelji za pravu ženu? Da, obitelj mi je prioritet. Zato pokušavam pronaći muškarca s istim osjećajima prema obitelji i domu kao i ja, jer obitelj je čvrst temelj naših života – to je pravilo mog života! Ja sam osoba koja voli sve ljude, životinje, prirodu, nove stvari i različite događaje. Srce mi se puni ljubavlju svuda okolo. Ali ovdje tražim “posebnu” ljubav – pravu ljubav prema svom voljenom ozbiljnom muškarcu. “Zato više volim prave sastanke umjesto dugih razgovora ili razmjene pisama. Ovdje sam samo zbog stvarnosti.

INTERESI
Hobi mi je ples, fotografiranje, volim razne zabave, brinem o svom zdravlju i tijelu. U slobodno vrijeme čitam knjige.Mislim da za ljubav nema lijeka nego voljeti više. I volim svoju obitelj. Razgovaram s rodbinom, ne mareći za udaljenost. Možemo podijeliti i svoje osjećaje! Kao što vidim, u daljini ne može biti prepreka koje ometaju naš odnos. Ali često se sastajemo i lijepo se zabavljamo vikendom i praznicima. Bavim se fitnesom, trčanjem i plivanjem. Trudim se održati svoje tijelo zdravim i privlačnim (vjerujem, uspješnim). Volim provoditi vrijeme u planinama, a posebno na sunčanim plažama. Volim putovati na različite morske ili oceanske obale. Moj hobi je rock and roll ples. Također dizajniram, slikam, šminkam i kuham

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Treba mi iskusna osoba. Tko će mi otkriti sebe i različite strane života. Tko će mi pokazati ovaj svijet. Sanjam muškarca koji razumije žene i njihove potrebe, koji čak zna što bi bilo najbolje za mene bolje od mene same. Tko ima razne ciljeve, plemenite i pozitivne, i ide do njih da ih ostvari. Osoba koja nikada ne odustaje, nikada ne čini drugu osobu. Nadam se za ovu stranicu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL:

Facebook Comments