PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam skromna i tiha žena. Religija i ljubav prema Svevišnjem igra najvažniju ulogu u mom životu. Svojim glavnim prednostima smatram unutarnju ljepotu, dobronamjernost, odaziv, sposobnost suosjećanja i pomoći ljudima, poštivati ​​ih. Poštena sam, odana, krotka i vrlo domaća. Savršeno vodim sve kućanske poslove, pazim da je kuća puna. Uvijek prvi idem na sastanak potpuno uvrijeđen.Vjerojatno najpovoljnija verzija manifestacije moje osobnosti, uvijek je za sve događaje imati svoje osobno mišljenje. Znam puno stvari i razumijem puno stvari, a da zbrojim dva plus dva i donesem zaključak nije potrebno biti Einstein) Dovoljno je samo imati mozga))) U svakom slučaju vrijeme će sve staviti svoje mjesto. Ponekad je najbolja stvar u čudnoj situaciji strpljenje. A o sebi ću reći ovo: Čak i ako na kraju izgubim mnogo snage, živaca i mnogo ozljeda, moja će savjest ostati čista, a srce ponosno!

INTERESI
Imam zanimljiv život i moram ispričati priču. Sada sam sama sebi trenerica ritmičke gimnastike i malo radim na ovom području, jer mi to donosi zadovoljstvo. Upravo sam završila profesionalnu plesnu karijeru, ali još uvijek plešem kako bih ostala u formi i trenutno radim kao model.Bavim se sportom, crtam, šetam po svježem zraku, volim prirodu, šumu, more. Kao što ste primijetili, zgodna sam žena i moram stalno biti u dobroj formi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ako čovjek ima puno ljubavi i dobre naravi, to sam taj koji me treba, i on treba mene. A izgled ne igra nikakvu ulogu, samo ono što je unutra. Vjerujem da nam Bog šalje takvu kušnju, dajući nam raznolik izgled – morate znati prozreti i cijeniti duhovne kvalitete. Čovjek se nikada ne smije trošiti na sitnice, uvijek treba znati što je najvažnije u životu i imati prioritete.Želim tajanstvenog muškarca sa sobom: uljudnog s tajanstvenom prošlošću. Toliko želim sjesti iza njega na Harley i odjuriti u noć. I što je najvažnije, da ga nisam morao čekati na cesti.
Realist sam pa ne želim ni razmišljati o određenim kriterijima svoje potrage. Komunikacija je jedini alat koji pomaže razumjeti je li osoba vaša srodna duša ili ste s različitih planeta. Vjerujem da trajna ljubavna priča može započeti jednostavnim “zdravo” u vašem poštanskom sandučiću. I nema smisla otežavati stvari nekom listom zahtjeva

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments