PODELITE SA PRIJATELJIMA

Sada, više od 20 godina kasnije, nalazi se usred teškog razvoda i osjeća se tako emocionalno pogođeno onim što se dogodilo.

– Kad sam imala 15 godina, moja mama imala ja aferu s mojim tadašnjim dečkom. Tada je imala 38 godina i mislila sam da je u sretnom braku. Kao što možete zamisliti, bilo je užasno i pravi šok – napisala je jedna djevojka za Mirror.

Kasnije, kad se udala i dobila dijete, njezina sestra blizanka počela je imati aferu s njezinim suprugom. Sada, više od 20 godina kasnije, nalazi se usred teškog razvoda i osjeća se tako emocionalno pogođeno onim što se dogodilo.– U novoj sam vezi, ali, s obzirom na moju prošlost, zabrinuta sam kako ću se emocionalno nositi. Bojim se da više nikome ne mogu vjerovati i da će me bliski ljudi ponovno izdati na isti način – nastavila je.

Možda zvuči čudno, ali toliko volim Rega da ništa tome nije ni blizu. Znam da je to druga vrsta ljubavi, ali toliko sam zaljubljena u sina da želim samo s njim provoditi sve svoje slobodno vrijeme, rekla je.

Iako je već duže vremena bez partnera, Britanska TV voditeljica Josie Gibson kaže da joj traženje ljubavi sigurno još neko vrijeme neće biti opcija; naime ova 37-godišnja mama planira biti sama barem dok joj sin Reg, kojemu su sada četiri, ne navrši 15 godina.Trenutno, priznaje, ne bi ni mogla nikoga uklopiti u njihove živote, jer to, kaže, ne bi bilo pošteno ni prema sinu ni prema njenom potencijalnom izabraniku.

– Možda zvuči čudno, ali ja toliko volim Rega da ništa nije ni blizu tome. Znam da je to druga vrsta ljubavi, ali toliko sam zaljubljena u njega da želim samo s njim provoditi sve svoje slobodno vrijeme. Dakle, kad bih sada upoznala nekoga, on bi bio zakinut – ističe mama.

– Biti usred bolnog razvoda sigurno će probuditi teška sjećanja i emocije iz prošlih veza, a vi ćete se osjećati vrlo ranjivo. Dakle, mislim da je mudro ovu novu vezu razvijati polako. Ako vas vaš partner voli, shvatit će da se nosite s puno emocionalnih problema i rado će ići vašim tempom – započela je svoj odgovor stručnjakinja Coleen Nolan.

– Što se tiče suočavanja s emocionalnim ožiljcima, stvarno vjerujem da bi bilo od pomoći savjetovanje. Ne samo da vam pomogne u razvodu, već i da riješite ono što se dogodilo s vašom mamom i sestrom. Ako nikada niste pričali o tim izdajama, bilo bi vam od pomoći da to učinite kako biste svojoj novoj vezi mogli pristupiti osjećajući se snažnije i pozitivnije – zaključila je.

IZVOR:VECERNJI.HR

Facebook Comments