PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim čitati, pisati pjesme i poneku priču. Volim provoditi vrijeme na otvorenom.Volim ekonomiju i to mi je bio glavni posao. Ali prije nekoliko godina morala sam to promijeniti i počela sam raditi u industriji ljepote. Volim zdrav način života, čitam, budem aktivan i trenutno mi je glavni cilj i interes privući dobrog i iskrenog muškarca u svoj život.

Self Description
Ako ste umorni od traženja, pogledajte me! Ja sam zvijezda koja sja u tami i toliko čekam tvoju ljubav! Jako sam lijepa, pametna i volim svoj život. Mogu te razumjeti, podržati, oprostiti i slijediti te. Moj karakter je vrlo fleksibilan pa se nikada nećemo posvađati. Ja sam iskrena, otvorena i poštena i već neke male stvari u životu mogu mi donijeti sreću i osmijeh. Imam jako veliko srce!MoraLA sam se preseliti u Njemačku kako bih se sklonila od zivota u u Srbiji. Zivila sam u Bogradu ali tamo nije bilo posla. Prijateljica me pozvala u Njemačku i rado sam prihvatila njen poziv, ovdje se osjećam sigurno i lijepo. Svidjeli su mi se ljudi sa zapada, koliko su mi pomogli i koliko su ljubazni i pune podrške! Zato se trenutno nadam da ću upoznati muškarca s kojim bih mogla stvoriti obitelj. Vjerujem u ljubav i romantiku. Iako još nisam upoznao svog voljenog, stvarno se nadam da ću u budućnosti upoznati pravu ljubav! Nije važno u kojoj zemlji živite i koji vam je materinji jezik. Ne smetaju mi ​​vaše godine, politički stavovi i uvjerenja. Ali nadam se da će moj muškarac biti zdrav i aktivan u životu i imati visoke moralne kvalitete.

Tražim
Trebam pravog muškarca koji može postati moj najbolji prijatelj i strastveni ljubavnik. Moj muškarac je obiteljski orijentiran jer sam ja ozbiljna dama koja se želi udati. Volim kad čovjek drži riječ i još više – kad više radi nego što govori. Cijenim odanost i strast.Stvarno volim kada oko mene vlada ljubazna i ugodna atmosfera, ali što je najvažnije, volim sam stvoriti tu atmosferu. Volim usrećivati ​​ljude. Znam osjetiti ljude, znam ih saslušati i podržati, meni je najvažnije u kakvom je stanju čovjek. Najljepše u čovjeku je njegova duša i um.Stvarno želim upoznati muškarca koji je, poput mene, obiteljski orijentiran. Mogu zamisliti kako nam je ugodno i toplo u našoj kući, kako ukusno miriše u kuhinji, kući u kojoj vlada ugodna kućna vreva. Vjerujem da smo stvoreni da volimo, to je dar. Usrećiti svog muškarca je ono o čemu sanjam. Sigurna sam da vas moj blistavi osmijeh neće ostaviti ravnodušnim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments