PODELITE SA PRIJATELJIMA

Veza između majki i sinova je jaka, a neretko prelazi i nevidljivu granicu opsesije

Pojedine žene se prema svojim sinovima u zreloj dobi ponašaju kao da su bebe. To posebno može biti problem njihovim partnerkama.

Jednu takvi sutuaciju ispričala je devojka na Tiktok-u. Beki je bila zatečena kada je videla neočekivanu scenu ispred sebe. Bez obzira na početni šok, njen dečko i njegova majka su je ohrabrivali da uđe, zauzme mesto na WC šolji i pridruži im se. Ova čudna pozivnica je ostavila ženi osećaj zbunjenosti i radoznalosti.

Dok se Beki oklevajući smestila na WC-šolju, nije mogla da ne razmišlja o tome kakvo iskustvo će ovo biti za povezivanje. Kupatilo je svakako neobičan izbor za kvalitetno provedeno vreme, ali njen dečko i njegova majka su se činili neuznemireni ovom neobičnom situacijom.

– Trenutno razmišljam o vremenu kada sam ostala s dečkom u vezi čak i nakon što sam vdela njegovu mamu kako ga kupa u kadi – počinje ovu neobičnu ispovest devojka.

Dok se razgovor odvijao, Beki je bila iznenađena što je uključena u iznenađujuće iskren i otvoren razgovor. Kupatilo, je bilo najmanji problem u celoj situaciji. Devojka je šokirano komentarisal kompletnu scenu koja ju je zatekla. Smatra da ovako nešto nije normalno pritom što dečko ima više od 20 godina.

Ušla sam u kuću i pitala gde su svi. Bio je muk dok to nisam upitala više puta. Onda se javila mama koja je rekla: ‘Gore smo u kupatilu. Dođi gore.’ Popela sam se po stepenicama, ušla u kupatilo i ostala zatečena. Moj tada već odrasli dečko od 22 godine, sedeo je u kadi go i prekštenih nogu. Voda mu nije bila ni preko nogu. Nije bilo sapuna ni mehurića, ničega.  mama koja stoji iznad njega s četkom i kupa ga – prisetila se.

Da stvar bude još gora, njegova mama joj je tada rekla da ga kupa jednom mesečno.

– Iskreno bi trebali biti u zatvoru. U kojem svetu je to normalno? Možete li zamisliti da su uloge bile obrnute – odnosno da je u pitanju bila ćerka i njen tata – upitala je Beka.

IZVOR:ESPRESO.CO

Facebook Comments