PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Imam vrlo važnu kvalitetu koja me razlikuje od ostalih, znam slušati i podržati. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, treba mi muškarac, njegov unutarnji svijet i prave emocije. Trebam muškarca koji zna osjetiti svijet u kojem se nalazimo i primijetiti kako je lijep… čak i u malim stvarima… Ja se stvarno bavim umjetnošću i glazbom, sanjam izgraditi uspješnu karijeru i istu uspješnu obitelj u brizi i razumijevanju. Pomozite mi to učiniti!Ja sam sretna i društvena žena. Također sam iskrena, otvorena, ljubazna. Volim život i trudim se živjeti punim plućima. Volim otkriti nešto novo za sebe. Ne bojim se nikakvih poteškoća. Uvijek nastojim ostvariti sve ciljeve. Sada mi je glavni cilj upoznati se sa svojim ljubavnikom i izgraditi jake i lijepe veze s njim. Nisam zahtjevna osoba, a najvažnije mi je da upoznam svoju ljubav. Želim upoznati svoju ljubav na stranici za upoznavanje. I. Vjerujem da slobodni muškarci traže iskrenu i pravu ljubav.

INTERESI
Vrtlarstvo je moj omiljeni interes. Uživam imati nešto lijepo i svoje. Vrtlarstvo također ima prednosti za emocionalno i mentalno zdravlje. Uz moje fizičke prednosti uključene u kopanje po mom dvorištu. Vrtlarstvo mi pomaže da se povežem s prirodom i ciklusima rasta i propadanja.Tražim pametnu osobu koja može stvari shvatiti ozbiljno, ali koja može biti duhovita. Tražim nekoga tko je nježan, brižan i pun ljubavi, tko može biti romantičan i darovati mi cvijeće i sljedećih minuta se šaliti sa mnom. Bez obzira u kojoj ste zemlji, koji jezik govorite, imate li djecu ili ne – ako ste zanimljivi, romantični, onda vas želim upoznati. Bit će mi jako drago dobiti vašu pažnju. Stranica za upoznavanje moja je nada da ću upoznati usamljenog muškarca. Veselim se što ću vas vidjeti!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac mora biti spreman na pozitivne promjene u svom životu. Mislim da mu nikada neće biti dosadno sa mnom. Tražim ljubaznog čovjeka velikog i velikodušnog srca. Odrastao sam i dobro razumijem da je sreća u malim svakodnevnim stvarima. Trebam da na takav način pokaže svoj odnos prema meni. Željela bih osjećati da sam voljena svake minute svog života.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments