DRAGICA(44)”ŽIVIM U FINSKOJ SAMA I ŽELIM INTERENSANTOG SAGOVORNIKA”

1 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uvijek sam pozitivna, nikad ne razmišljam o negativnom i vjerujem da mi je cilj donijeti dobrotu i ljubav na ovaj svijet 🙂 Volim se zabavljati i iskreno razgovarati sa zanimljivim ljudima. Mislim da je život lijep i iz njega treba izvući maksimum (na dobar način, haha).

INTERESI
Volim rano biciklizam, bavim se fitnesom i idem u teretanu, volim se vidjeti u dobroj formi. Također, volim putovati i nikada neću požaliti izgubljeno vrijeme ili novac putujući u novu zemlju. Što više zemalja posjećujem, više se proširuju vidiki.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Voljela bih pored sebe vidjeti pravog, iskrenog muškarca. Na koje se uvijek mogu osloniti i sve mu reći. Volim motivirane ljude koji su spremni ostvariti svoje ciljeve, unatoč poteškoćama i preprekama. Pored toga, osjećat ću se kao najsretnija žena na planeti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

6Comments

Add yours
  1. 4
    miodrag stankovic

    neko trazi bas sto nudis.vratio sam se iz inostranstva izeli da ostanem u svojoj zemlji iz nisa sam imam svoju kucu i radionicu pocecu ovde da stvaram kao i pre evo ti broj +381 66227484 mozemo se cuti na viberu veliki pozdrav iz nisa

+ Leave a Comment