PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim plesati. Od ranog djetinjstva moj život bio je uronjen u ples. Ima puno vrsta plesa, ali ja plešem moderne plesove različitih žanrova. U plesu postajem zvijezde i mjesec, ljubav i voljena, pjevačica i pjesma i nastavljam plesati, jer ples je vječna kreacija koja se stapa u punini radosti i sreće. Također, volim sport, bez kojeg ne mogu zamisliti svoj život. Svoje tijelo uvijek nastojim održavati u odličnoj formi, pa puno vremena provodim u teretani. Fitnes, trčanje, plivanje – to je sve što mi treba, jer nagrada za trening nije pobjeda! To je ono čemu težite i tko postajete! Osim toga, moja strast su putovanja. Putujem svijetom kako bih u svemu pronašao ljepotu. Zato živim, putujem i ne žalim ni za čim, zahvaljujući svom prekrasnom životu!

Self Description
Kao što vidite, ja sam vesela, ljubazna, društvena, pozitivna, svrsishodna osoba koja voli tražiti i učiti sve novo. Svaki novi dan započinjem s osmijehom, uživajući u novim dojmovima i emocijama. Mislim da je život lijep kada je voljena osoba pored tebe, jer će naš zajednički život u potpunosti ovisiti samo o nama.Za mene je svijet lijep jer se može putovati. Nikada ne odustajem od svoje želje, ako stvarno želim ići na putovanje, onda odustanem od svega i učinim to. Putovanje je za mene najbolji lijek, jer promatrati ljepotu prirode, uhvatiti sve njene tajne i diviti se toj sreći znači živjeti. Na svakom putovanju postoje stvari koje nitko neće vidjeti ako ih ja ne uslikam. Što me inspiriralo za fotografiranje? Mnogo je razloga za to. Prvo, svaki dan primjećujem puno zanimljivih stvari oko sebe i želim uhvatiti što više različitih trenutaka kako bih ih zadržao u sjećanju. Drugi razlog je taj što putem fotografija mogu podijeliti svoje emocije s drugim ljudima. Također, važno je da mi fotografija daje priliku da se izrazim i otkrijem svoj kreativni potencijal, a mogu čak i sudjelovati na raznim natjecanjima i izložbama. U slobodno vrijeme volim šetati na svježem zraku u parku ili noću gradom i provoditi vrijeme sa svojom bliskom prijateljicom.

Tražim
Veseli, brižni, ljubazni, odani, pošteni, lako idu na najbolje i neočekivano putovanje, a to putovanje je naš život. 🙂 Kao što možda pretpostavljate, smisao za humor i pozitivan stav su osobine koje volim i koje trebam imati kod svog partnera. Također, stvarno mi se ne sviđa kada osoba pokušava biti netko drugi samo da bi impresionirala drugu osobu. Samo budi ono što jesi, jer nema ništa bolje od muškarca kojem uvijek možeš vjerovati! Dakle, slobodno se javite ako ste zainteresirani i napišite mi par redaka!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Comments