PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Za mene je važna ravnoteža duha i tijela, pa volim raditi jogu. Volim i cvijeće, volim ga uzgajati i njegovati. Volim stvarati udobnost u kući i volim rukotvorine.Moja najveća strast su putovanja, pa mi je san vidjeti cijeli svijet. Također, volim naučiti puno zanimljivih i novih stvari za sebe kako bih se razvijao i usavršavao. Slobodno vrijeme nastojim provoditi u prirodi i planinarenje mi je super. Ljeti volimo otići na piknik s obitelji ili bliskim prijateljima kako bih dobio puno zabave i pozitivnih emocija. Vikendom idem u teretanu. Uostalom, svaka tjelesna aktivnost potrebna je za razvoj mišića, održavanje forme i zdravlje. Također, volim slikati. Stoga se svaka moja šetnja pretvara u potragu za jedinstvenim kadrovima i strast prema fotografiji, koja mi omogućuje da naučim nešto novo i u svemu se usavršavam. A sve što trebate je dobar fotoaparat!

Licni Opis
Stvarno volim kada oko mene vlada ljubazna i ugodna atmosfera, ali što je najvažnije, volim sam stvoriti tu atmosferu. Volim usrećivati ​​ljude. Znam osjetiti ljude, znam ih saslušati i podržati, meni je najvažnije u kakvom je stanju čovjek. Najljepše u čovjeku je njegova duša i um.Ja sam jednostavna, ljubazna, privlačna i romantična žena koja se želi udati za jednog muškarca do kraja života. Po mom mišljenju, uloga žene je da svom muškarcu bude muza, da ga nadahnjuje i puni životnom energijom. To je glavni cilj u životu svake žene, barem u mom! Znam da sam dobra, otvorena, poštena, brižna i obrazovana osoba i da imam sve što želim u životu, osim pravog muškarca s kojim to mogu podijeliti.

Tražim
Stvarno želim upoznati muškarca koji je, poput mene, obiteljski orijentiran. Mogu zamisliti kako nam je ugodno i toplo u našoj kući, kako ukusno miriše u kuhinji, kući u kojoj vlada ugodna kućna vreva. Vjerujem da smo stvoreni da volimo, to je dar. Usrećiti svog muškarca je ono o čemu sanjam. Sigurna sam da vas moj blistavi osmijeh neće ostaviti ravnodušnim.Upoznat ću karizmatičnog, odanog, poštenog, brižnog, romantičnog i pouzdanog muškarca iz bilo koje zemlje, glavno je da sam s njim na istoj valnoj duljini, a onda mjesto nije važno. Smisao za humor bit će lijep bonus, jer vjerujem da smijeh produžuje život… ah, želim sa svojim odabranikom provesti što više sretnih godina!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments