PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Imam vrlo važnu kvalitetu koja me razlikuje od ostalih, znam slušati i podržati. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, treba mi muškarac, njegov unutarnji svijet i prave emocije. Trebam muškarca koji zna osjetiti svijet u kojem se nalazimo i primijetiti kako je lijep… čak i u malim stvarima… Ja se stvarno bavim umjetnošću i glazbom, sanjam izgraditi uspješnu karijeru i istu uspješnu obitelj u brizi i razumijevanju. Pomozite mi da to učinim!Ja sam žena odmor sa mnom nije dosadno. Jako sam vesela i energična narav u ovome nikad ne sjedim na zemlji Duša mi je odavno prerasla tijelo i tražim zrelog muškarca. Ja sam ljubavna djevojka, nježna kći, okrutna kučka i ranjivo dijete. Divna žena koja spaja đavla u krevetu i anđela u svakodnevnom životu)))))

INTERESI
Vrtlarstvo je moj omiljeni interes. Uživam imati nešto lijepo i svoje. Vrtlarstvo također ima prednosti za emocionalno i mentalno zdravlje. Uz moje fizičke prednosti uključene u kopanje po mom dvorištu. Vrtlarstvo mi pomaže da se povežem s prirodom i ciklusima rasta i propadanja.Volim život i uživam u svakoj minuti. Imam mnogo hobija. Volim kuhati, ali nažalost živim sama i nitko neće cijeniti moje ukusno. Predajem engleski jer je jako lijep i melodičan. Volim gledati dokumentarne filmove o svemu na svijetu jer je jako zanimljivo i želim biti pametna žena. U budućnosti bih volio napraviti odmor od čovjeka jer volim usrećivati ​​ljude. Prijatelji me zovu Mala Sunčica. Mislim da je život tako nevjerojatan zato obožavam provoditi slobodno vrijeme na otvorenom budi sa svojom ljupkom psicom Marusijom ) Budući da živim sama, daleko od obitelji moj pas je bliski prijatelj i srodna duša. Volim ići u kupovinu – većina žene rade, ali ja VOLIM to raditi sa svojim voljenim muškarcem, kad on može pokupiti stvari za mene, mogu ga uprljati i zafrkavati odmah u dućanu))) lol ))))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac mora biti spreman na pozitivne promjene u svom životu. Mislim da mu nikada neće biti dosadno sa mnom. Tražim ljubaznog čovjeka velikog i velikodušnog srca. Odrastao sam i dobro razumijem da je sreća u malim svakodnevnim stvarima. Trebam da na takav način pokaže svoj odnos prema meni. Željela bih osjećati da sam voljena svake minute svog života.Vrlo, vrlo ozbiljna sam u vezi s upoznavanjem divnog, voljenog i iskrenog čovjeka kojeg ću učiniti svojim princom i posvetiti svoj život usrećivanju njega.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments