EDITA(37)”ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA JAVITE MI SE>”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Glavni dio mog života je sport, provodim 3 do 4 dana u tjednu u teretani održavajući se dobrom i lijepom. I mislim da radim odličan posao!) Također ne zaboravljam odrastati u svemu što radim, učim više o našem svijetu, čitam više i pokušavam čitati sve više i više svakim danom, uskoro ću čitati jednu knjigu po dan. Potrebno je vrijeme, ali mislim da ljudi nikada ne bi trebali prestati biti bolji i pametniji.ako me bliže prepoznaš da ćeš u meni vidjeti skromnu djevojku i djevojku vulkan. Da, spajam u sebi dvije osobnosti. Sa mnom ti neće biti dosadno. Pažljiva sam, simpatična i plemenita. Volim gorljiv smijeh i ostajem ljupko i nježno mače. Rijetka kvaliteta koja je svojstvena meni je vjernost. Ja sam idealna supruga i izvanredna majka, dobra domaćica. Ali, ako otvorite moju unutarnju Božicu, ja ću za vas postati fatalna zavodnica, strastvena i ljupka ljubavnica. Djevojka koja to zna želi i kako to primiti.

INTERESI
Volim mnoge stvari, ali kako me lako zanese, moji se hobiji vrlo brzo mogu promijeniti. Često ovisi o mom raspoloženju, o ljudima koji me okružuju, o dobu godine i tako dalje i tako dalje. U različito vrijeme bila sam posvećena odbojci, crtanju, pletenju perli, kuhanju. Toliko volim sport, uvijek se osjećam bolje, ali volim i intelektualno provođenje vremena, knjige, komplicirane filmove i ostalo.To o mom hobiju… Hmm!!! Ja sam aktivna osoba, na tome volim živjeti i volim biti u pokretu. VoliLA sam mnoge sportsko plivanje, atletiku, ples, gimnastiku (mogu vam pokazati par trikova sa svojim tijelom) i zaustavio sam se na odbojci na pijesku kojom se bavim dugi niz godina i koja podržava moje tijelo u dobroj formi. Ah i moja stopala i stražnjica će vas oduševiti))))))))) Također volim šetnje biciklom. Volim zagrijati trbuščić na suncu. Sa zadovoljstvom idem u kadu i na masažu. I volite masažu? Volim jahati konje. Također volim peći razne slastice, dok slušam glazbu, pjevam i plešem. Prepustit ću vam deserte))))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čovjek koji će uživati ​​biti sa mnom, koji će uživati ​​i dijeliti moje interese, muškarac koji će mi uvijek govoriti da sam jedini za njega, a ja želim da ovo bude istina. On će i za mene biti jedan i jedini, za beskrajnu ljubav i strast. Ne tražim najpametnije, najbogatije ili druge …este. Tražim jednostavnog čovjeka koji voli, koji će mi donijeti sreću dijeleći svoju ljubav sa mnom.Pravi muškarac mora biti izuzetno pažljiv prema meni i svemu što me okružuje. U sebi mora spojiti mnoge kvalitete, kao što su odgovornost, poštenje, dobrota i vjernost. Želim se zabavljati s tobom, želim biti s tobom najbolji prijatelji, divni ljubavnici i obitelj puna ljubavi. Moramo se pogledati i osjetiti ludo kucanje naših srca. Nama mora biti ugodno i ugodno jedno s drugim. Morate me cijeniti kao ženu, a ne samo kao domaćicu. Voljeti djecu. Ako jesi….da ćemo postojati najsretniji. Mogu ti to obećati. Uostalom znam kako to napraviti. Prepustit ću vam deserte))))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

4Comments

Add yours

+ Leave a Comment