PODELITE SA PRIJATELJIMA

O meni
Pozdrav draga, hvala na izdvojenom vremenu! Ja sam Ema, slobodna žena, drago mi je! Mlada sam privlačna žena i odlučila sam iskoristiti ovu bračnu agenciju da pronađem svoju ljubav. Jako je teško napisati nešto o sebi. Tako je s hranom. Morate kušati, ali probat ću. Ja sam vrlo pozitivna, privržena i strastvena žena. Volim plesati i pjevati. Također, volim aktivan život. Volim čitati zanimljive knjige i gledati zanimljive filmove. Volim isprobavati nove stvari. Ja bih se prema tebi ponašao jako dobro i dao bih ti do znanja da si željena i voljena.

Radim kao make up artist. Obožavam svoj posao. Volim komunicirati sa ženama i učiniti ih lijepim. Znam se našminkati, kako da izgleda prirodno i gotovo nevidljivo danju i uče, zavodljivo ako idem na spoj. Mislim da prava žena uvijek treba izgledati lijepo, čak i ako je kod kuće, pogotovo ako je sa svojim muškarcem. Pronašao sam aerobik. Dajem sve od sebe da svoje tijelo održim u dobroj formi. Trudim se izgledati ženstveno i privlačno. Volim se brinuti o sebi, ne samo o izgledu nego i o držanju. Želim učiniti svog muškarca ponosnim što me imam za ženu.
Ja sam strastvena i senzualna žena. Volim se maziti, ljubiti, držati za ruke dok hodamo. Ne stidim se razgovarati s tobom o bilo kojoj temi, pa me možeš pitati što god želiš. Mislim da bi ta žena trebala malo razmaziti svog muškarca, da se on osjeća uvijek poželjnim! Želim biti tvoj raj

O mom partneru
Sanjam pronaći muškarca koji će biti moj ljubavnik, moj najbolji prijatelj i životni partner. Tražim pravog zrelog muškarca, koji zna što želi od života i koji se zna ponašati prema ženi.
Ne tražim bogataša. Vjerujem da te novac ne može usrećiti. Sve što trebam da budem sretan je voljeti i biti voljen. Trebao bi biti pun ljubavi, nježan, brižan, pošten i vjeran.Želim upoznati ozbiljnog muškarca koji traži dobru ženu, o ta stranica za upoznavanje. Čovjek s kojim ću provesti ostatak života. Moj idealni partner trebao bi biti iskren, nježan i samo ono što jest. Voli putovanja i druženje s obitelji, prijateljima. Htjela bih upoznati brižnog i voljenog muškarca koji će me voljeti takvu kakva jesam.

hobiji
kuhanje, glazba, čitanje, fotografija

Kriteriji dobi
godine partnera nisu bitne

Cilj za spojeve
prijateljstvo, romantična veza, brak

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments