PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam inteligentna i svrsishodna žena, koja uvijek zna što želi od života i sebe. To što sam ljubazan, uslužan, nježan i temperamentan u isto vrijeme pomaže mi da izgradim čvrst odnos s muškarcem kojeg zaista volim. Ako želiš da pored tebe bude privržena i ženstvena žena, moraš otvoriti moje senzualno srce i pobrinuti se za njega.Imam ne samo vanjsku ljepotu nego i unutarnju. I općenito mislim da je unutarnja ljepota u čovjeku najvažnija, osim toga, ona je vječna. Poštena sam i poštena – uvijek stojim na strani zgažene kreposti, uvijek spremna pomoći onima koji se nađu u teškoj situaciji. Ja sam ono štene koje je sretno što je rođeno kao žena. I volim svaki dan umnožavati svoju ženstvenost. U ljubavi sam odlučan do nepromišljenosti

INTERESI
Biti fit i moderan je moja karakteristika. Zato volim sport i pratim modu. Mislim da čitanje ne bi trebalo biti samo iz užitka; mora biti korisna i poučna. Volim upoznavati nove ljude. Volim fitnes!Vjerujem u ljubav, jer znam koliko znam voljeti. Ja sam žena koja je u svemu odana svom odabraniku. Jako sam mudar i vjerujem da se uvijek može naći kompromis. Za mene je u vezi važno poštovanje i romantika. Važno mi je da smo svaki naš dan kao prvi, da nas duboki osjećaji, simpatije i želja jedno za drugim nikada ne napuste. Prava ljubav je put do svjetla. Lagana ljubav ispunjava dušu dobrotom, mirom i istinskom radošću, vodi čovjeka prema svjetlu.Dugi niz godina radim u teretani, pomno pratim formu i zdravlje, kandidat za magistra sporta alpskog skijanja. Također, moj svaki dan počinje sportom. Jako volim putovati. Jako me inspirira priroda alpskih planina, sela u planinama u Švicarskoj, postoji jedno mjesto u pustinji koje je za mene, kao i Alpe, mjesto moći.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći čovjeka koji je velikodušan, pametan i ljubazan. Ne cijenim ljude zbog njihovog bogatog vanjskog svijeta, već zbog stvari koje imaju u srcu i duši. Tražim samouvjerenog, brižnog i mudrog čovjeka koji bi trebao biti dovoljno jak i muško da me podrži. Mora biti hrabar u ljubavi i dobre ćudi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments