PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Veliki sam ljubitelj knjiga i volim čitati one knjige koje me uče životu i daju mi ​​dobre primjere. Na primjer, volim knjige Jamesa Cleara, a upravo čitam njegovu knjigu Atomic Habits. Knjige su fantastična stvar i ne mogu se promijeniti ili zamijeniti audio knjigama ili računalnim knjigama. Također volim ljepotu i umjetnost! Obožavam slikanje i pohađala sam likovne majstorske tečajeve. Sportom se profesionalno bavim od djetinjstva.Volim ručni rad, čitanje, crno-bijelu fotografiju. U slobodno vrijeme pjevam, igram golf i misaone igre. Ne volim gubiti vrijeme, pa svoje slobodno vrijeme koristim pravilno i na različite načine.

Samoopis:

Prevladao sam mnogo padova i znam da usponi i padovi dolaze zajedno. Ne čekam samo beskrajnu ljubav za cijeli život. Znam da je moja sreća u mojim rukama i puno ovisi o postupcima i koracima koje činim svaki dan.Aktivna sam žena i volim se razvijati na različitim područjima. Uvijek učim nešto novo i ne volim stajati na mjestu. Ne bojim se promjena i izlaska iz svoje zone komfora. Samostalna sam osoba, sigurna u sebe i svoje sposobnosti, jasno znam što želim od života i u kojem smjeru se želim kretati. Želim se osjećati kao lijepa, nježna, krhka i voljena žena pored svog muškarca, kojeg tražim na ovoj stranici.

EMINA traži:

Tražim muškarca sa smislom za humor, snažnu osobnost, koji je otvoren i spreman odgovoriti na sva pitanja, razgovarati o različitim temama i koji voli ovaj život. Tko uživa gledajući izlaske, zalaske sunca, povijesne filmove i tko je zahvalan ovom životu bez obzira na sve što se događa! Hajdemo razgovarati? Tako otkrivamo poklapaju li nam se interesi i pogledi na život. Pričaj mi o sebi, o svojoj obitelji. Voliš li životinje? Koji ti je omiljeni film? Sport? Zvanje? Glazba, muzika? Želim znati što više detalja.

Mogu dati svom muškarcu svu svoju ljubav i brigu, podršku i inspiraciju u teškim vremenima. Bilo bi super kada bismo mogli zajedno učiti nove stvari i imati zajedničke hobije ili se razvijati u istom smjeru. Jer lijepo je raditi nešto s voljenom osobom. Možete me pitati bilo što i sve ću vam reći. Uvijek sam otvoren za komunikaciju i dobar sam u međusobnom upoznavanju i izgradnji odnosa.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

Facebook Comments