ENA”USAMLJENA SAM I ŽELIM RAZMENU SLIKA I DOPIISVANJE JAVITE MI SE”

LIK
Moji prijatelji me smatraju iskrenom i vrlo romantičnom djevojkom. Volim komunicirati s ljudima. Imam prilično energičan karakter, pa više volim aktivan način života, sanjajući o pravoj ljubavnoj vezi. Možete me smatrati vrlo društvenom, veselom i simpatičnom, jako volim životinje i mogu reći da sam hrabra djevojka, jer sam odlučila promijeniti državu i shvatila da u tome nema ništa loše. Razumijem da sam spreman na puno da bih bio sretan!
Ja sam vrlo inicijativna osoba, prava Crnogorka, pa ako imam neke ideje, učinit ću sve da ih provedem u život, mislim da ako želite nešto morate to postići i uvijek ići dalje. Pokušavam biti što aktivniji i nikad ne prestati. Uvijek sam ljubazan prema ljudima i ne želim misliti loše ni o kome, ljudi zaslužuju imati dobar stav.

INTERESI
Moj glavni hobi je fotografija, volim putovati i učiti nove stvari. Nadam se da će moj budući muškarac postati moj suputnik u svemu. U slobodno vrijeme volim čitati i otkrivati ​​nove informacije o svijetu oko sebe, volim se održavati u formi, treniram nekoliko puta tjedno i uskoro planiram ići na satove plesa.Volim ples, putovanja i čitanje. To su stvari koje sam uvijek radio u životu i nitko me ne može spriječiti u jednoj od tih strasti. Književnost je nešto što me počela privlačiti još od srednje škole, kao mala nisam toliko voljela čitati, ali kasnije sam shvatila koliko je važna. Međutim, uvijek sam voljela plesati. Izvedem svoje prijatelje jednom mjesečno na ples, to daje tako sjajnu energiju! I to je nešto s čime sam povezao svoj život i posao. Putujem kada sam ljeti na odmoru, pa je divno upoznati nova mjesta. Nadam se da mogu upoznati svoju srodnu dušu.

PROČITAJTE I OVO:  JASMINA"IMAM 35 GODINA I ŽELIM PRONAĆI INTERESANTOG SAGOVORNIKA"

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Stvarno želim pored sebe muškarca tako dobrog, brižnog i vrijednog kao što sam ja. Želim da imamo veliku, sretnu obitelj. Nadam se da će uživati ​​u zajedničkim putovanjima, kuhanju i gledanju filmova. Iskreno se nadam da ću u ovoj mreži za upoznavanje pronaći iskrenu, ljubaznu i pouzdanu osobu koja dijeli iste vrijednosti kao ja i s kojom ću se osjećati ispunjeno i sretno.Tražim poštenog i ozbiljnog muškarca, koji želi dugoročnu vezu. Želim upoznati muškarca koji će me voljeti i podržavati u teškim situacijama. Voljela bih da me moj muškarac može iznenaditi i usrećiti. Isto ću učiniti za svog životnog partnera. Tražim poštenog, odanog i pouzdanog muškarca, koji će me voljeti i koji će me prihvatiti takvu kakva jesam. Sigurna sam da me moja osoba traži i dat ću sve od sebe da je pronađem.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

COMMENTS

  • Pozdrav Ena
    Javi se….. Marko Italia

  • Javi se na pravu sdresu jer i jatrebam isto što i ti

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    error: Content is protected !!