PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Sanjam samo o jednom – povezati svoj život s dobrim čovjekom. Zato sam ovdje, jer me izuzetno zanima da upoznam dostojnu osobu koja želi isto što i ja. Sa mnom možete razgovarati o bilo čemu, jer sam uvijek otvoren za svaki razgovor. Općenito govoreći, jako mi je teško bez komunikacije. Druželjubiva sam, druželjubiva, pozitivna osoba. Volim provoditi vrijeme s ljudima koje jako cijenim. Oni su moja najvažnija vrijednost u životu!Volim udobnost i razumijevanje. Volim putovati i razgovarati sa zanimljivim ljudima. Bavim se dobrotvornim radom. Želim pomoći ljudima koji trebaju moju pomoć i stvarno cijenim čovjeka koji može pomoći drugima! Dakle, ja sam dobrodušna i pametna žena) Volim komplimente od muškarca i pažnju! Imam veliko srce i volim raditi dobar posao koji pomaže drugima!

INTERESI
Odrastao sam u dobroj obitelji okružen nevjerojatnim ljudima koji su me puno naučili. Na primjer, činjenica da u životu trebate raditi samo ono što stvarno volite. Proveo sam mnogo godina pokušavajući ovo shvatiti. I sada mogu lako izjaviti da sam pronašao svoj put u životu! Postat ću psiholog! To je već vrlo tražena profesija. Želim istraživati, pisati knjige i pomagati ljudima. To je jako dobra stvar, zar ne?Putovanja, čitanje knjiga o psihologiji i samorazvoju, glazba, restorani, životinje, moda, aktivan stil života. Putujmo zajedno i napravimo neku dobru stvar koja pomaže promijeniti svijet )))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Oduvijek sam volio pametne, obrazovane, svrsishodne muškarce, u čijim očima gori vatra pobjede, žara i žeđi za uspjehom i srećom. S takvim ću čovjekom letjeti na kraj svijeta, jer ću svakako biti sigurna da me neće ostaviti na miru, da će uvijek biti tu i učiniti sve da moj život bude sretan i oplemenjen. Zajedno ćemo postati ujedinjeni. Znam kako zadovoljiti čovjeka, učiniti ga istinski sretnim.Volim Neovisnog i odgovornog čovjeka! čovjek koji se može brinuti o meni više nego ja o njemu! Volim provoditi vrijeme zajedno i imati puno pažnje od njega! Volim mekan dodir na svojoj koži i slatke poljupce!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments