GLORIJA(36)”ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA JAVITE MI SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Imam dobar smisao za humor, podržavam, romantičan i senzualan. Kažu da imam brižno srce i to je zaista istina, jer volim djecu i spremna sam postati rame na koje ću se nasloniti i znam pokazati ljubav i strast. Imam širok raspon interesa i uvijek sam u potrazi za novim mjestima za istraživanje! Obično ću isprobati nove i različite stvari: ronjenje, motociklizam, padobranstvo. Volim književnost, kina, glazbu i mnoge druge stvari koje sam spremna podijeliti s vama.Ja sam nježna, ljubazna, simpatična djevojka. Vjerujem da ako razmišljate pozitivno i idete samo dobro, samo će se to privući. Volim fotografirati, tako da uhvatim svaki trenutak svog života. Sport je također sastavni dio mog života.

INTERESI
Jako volim putovati! Pogotovo u toplim i tropskim zemljama. Volim ići na kampiranje. Hobi mi je i da se brinem o sebi i da budem lijepa, volim birati ili šivati ​​odjeću po mjeri. Imam dobar ukus i moj muškarac će također izgledati jako dobro zahvaljujući meni, hahaha. Volim vezeti. mnogo plešem. Ples me čini sretnom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Znam da je za sretan život potrebno vrlo malo. Trebam voljeti i biti voljen. I vjerujem da postoji Čovjek koji može ostvariti sve moje snove. Ali prije svega, on je moj prijatelj. Prava ljubav, kao pravo prijateljstvo, biljka je sporog rasta i mora proći i izdržati udare nedaća prije nego što dobije pravo na naziv. I nije važno koje su mu boje oči i kolika je njegova težina.Mislim da je nemoguće opisati idealnog partnera, naravno da svatko ima neke misli o osobi s kojom želimo biti, ali općenito, možete se zaljubiti u suprotno različitu osobnost ili u nešto, što je svima ostalima sasvim jednostavno , ali čini da ti srce brže kuca.. možemo se zaljubiti u osmijeh, ljubaznost ili, način na koji nas ova osoba gleda.. možemo voljeti nekoga zbog osjećaja koje imate kada ste zajedno.. ali općenito, Vjerujem da je prava ljubav kada voliš ne zbog nečega, nego unatoč svemu. Znam da ću to znati i osjetiti kad upoznam svog muškarca!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment