PODELITE SA PRIJATELJIMA

Kolumbijska glumica Alina Lozano u braku je sa dvadesetčetvorogodišnjim Himom Velaskezom, i sada očekuju bebu.

Brak između glumice Aline Lozano (55) i influensera Hima Velaskeza (24) izazvao je debatu na mrežama o njihovoj značajnoj razlici u godinama – par je od tada objavio da očekuje bebu.

Kontroverzna glumica objavila je da je trudna sa 55 godina sa muškarcem koji je mlađi 31 godinu. Kolumbijska glumica Alina Lozano udala se za uticajnog Hima Velaskeza (24) u novembru prošle godine. Venčanje je u to vreme izazvalo debatu – uglavnom zbog njihove velike razlike u godinama.

Par, koji zajedno ima više od milion pratilaca na Instagramu, nedavno je zaprepastio fanove objavivši neke porodične vesti. „Drugovi, teško je zatrudneti prirodnim putem, ali nauka je mnogo napredovala i želimo ovo da uradimo za žene svih uzrasta koje imaju problem da zatrudne ili pređu 50 godina“, rekla je Alina, koja živi sa suprugom u Kolumbiji.

“Potpomognuta reprodukcija, drugovi. Morate pronaći donora jajnih ćelija i proći kroz ceo proces, koji je veoma dug. Treba i da uštedite malo novca, ali je moguće. Pratite moj napredak, za koji se nadam da će biti uspešan.” rekla je Alina Lozano.

Par je odlučio da koristi kliniku za plodnost da im pomogne da dobiju decu, što ih je do sada koštalo više od 23 hiljade evra.

Srećni par, koji je zajedno više od godinu dana, u jednom televizijskom programu otkrio je intimu početka svoje ljubavi. Kao rezultat toga, Alina je kritikovana zbog razlike u godinama i njene ljubavne priče sa muškarcem koji će joj biti muž.

“Osećam da sam u najboljem trenutku svog života. Odjednom da sam ga upoznala 10 godina ranije, 15 godina ranije, mislim da ova veza ne bi bila moguća… ” istakla je Alina.

Mladi influenser Him je zamolio Alinu da se uda za njega u TV programu, priznajući da je znao da je ona ljubav njegovog života, pošto ju je video u “Pedro el Eskamosu“ kada je bio tek beba.

„Alina, odrastao sam gledajući te, kada sam imao godinu dana mama me je zvala Pedro el Eskamoso i od tog trenutka sam znao da si ti žena mog života, onda sam to već potvrdio i zato želim da me pratiš do kraja mojih dana…”, rekao je ljubavnik na kolenima u direktnom prenosu, kada je zamolio slavnu glumicu da se uda za njega.

Ranije su Alina Lozano i Him Velaskez zajedno podelili video pozivnicu za svoje zvanično venčanje na svojim Instagram profilima. Na snimku, Alina je prikazana u venčanici i velu, dok je Džim obučen u odelo koje se sastoji od sakoa boje vina i crnih pantalona.

“Ljubav je putovanje, a naša avantura počinje na dan našeg venčanja“, napisali su u opisu.

“Imam vezu sa Himom jer je on samodovoljan čovek, , ne izdržavam Hima, on se prvi put sa mnom već bavio ovim modelom rada na mrežama i već zarađuje svoj novac, on takođe radi i kao profesionalni glumac; tako da pravimo lep tim u životu i ljubavi”, kaže Alina Lozano

Džim takođe ne okleva da jasno kaže da veruje u ljubav. “Ja sam privržen vernik u ljubav i osećam da kada je nađete ne morate da je pustite.” istakao je mladi influenser Him Velaskez.

IZVOR:STIL’KURIR’RS

Facebook Comments