PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu vam dati privatnu emisiju! zar vam ne smeta? Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je svaki dan jako drago i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sam, ali ne dovoljno sretan. Mislim da bi u mom životu trebao biti netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. I spremna sam mu dati svoju ljubav i nježnost.

INTERESI
volim biti u dobroj formi i razne aktivne igre poput tenisa i volim pronaći zanimljiva mjesta za putovanje i tamo napraviti neke divne fotografije.Oduvijek su me fascinirala putovanja, biti na onim mjestima na kojima nikad nisam bila, i stvarno je nevjerojatan osjećaj kada vidite ludo lijepu prirodu ili arhitekturu. Također, kao što sam već rekao, volim se baviti sportom, odnosno fitnessom i nedavno sam otkrio jogu, to je kao da odem psihologu koji mi pomaže da se odvratim od svih problema

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim upoznati čovjeka s dobrim manirama i obiteljskim vrijednostima, staromodna sam i možda mi treba netko poput sebe… Nisam pohlepna osoba i želim da moj muškarac bude isti… Želim biti s nekim tko će razumjeti ja i mogu slušati… (postoji velika razlika između čuti i slušati =)) znate što mislim?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE EM NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments