PODELITE SA PRIJATELJIMA

Deidri Sanders, koja daje savete čitaocima “Sana”, rekla je da se zaista ponekad javljaju ljudi sa užasnim problemima i traže savet. Takav je bio i problem ovog nesrećnog mladića. On je napisao svoj životni problem i zatražio savet.
– Draga Deidre, mama me je ostavila kad sam bio jako mali i vaspitao me je tata. Imam 22 godine. Tata nikad nije puno o njoj pričao, jedino što mi je rekao je da se počela družiti s nekim sumnjivim ljudima i da je brzo zastranila. Nakon toga, moj otac se brzo ponovo oženio – započeo je svoju ispovest mladić.

Mladić je nastavio pismo objašnjavajući u kakvoj je sredini rastao i šta je znao o svojoj majci.

– Odrastao sam u kući u kojoj je razgovor o mojoj majci bio tabu tema. Prošlog leta sam diplomirao i ubrzo dobio posao praktikanta u jednoj finansijskoj firmi. Moja mentorka je bila jako glamurozna žena u ranim četrdesetim godinama – piše u nastavku.

Priča se nastavljala kao prema filmskom scenariju, koji je mladić detaljno opisao.
– Nakon nekog kratkog vremena, počela je sve više sa mnom da radi i uči me svim tajnama našeg posla. Tokom idućih par meseci smo saznali da imamo puno zajedničkih interesa i počeli smo razgovarati i o svojim privatnim životima. Počela je da mi se sviđa – opisuje dečko svoj odnos sa mentorkom.

Mladić je odnos sa svojom mentorkom želeo da unapredi i zbog toga je intenzivirao njihovu saradnju.

– Jedan dan predložio sam joj da nakon posla odemo na piće. Svidela joj se ideja i taj dan nakon posla smo otišli u obližnji bar. Ostali smo do dugo u noć pričajući i zabavljajući se – napisano je u pismu.

Situacija je došla do vrhunca i mladiće je sa mentorkom u potpunosti intimizirao odnos.

Ipak, nije sve tako bilo lagodno i prijatno, jer je usledio neverovatni obrt.

– Sledeći dan na poslu je bilo malo neprijatno, ali uskoro sam završavao s praksom i bio sam uveren da sa nama neće biti ništa ozbiljno. Nedugo nakon toga, rekao sam tati za nju i savršen intimni odnos koji sam imao. Pokazao sam mu njene fotografije koje mi je poslala. Pitao me je kako se zove, a kad sam mu odgovorio naglo je probledeo i zaćutao – napisao je mladić.

Ono što je usledilo frapiralo je mladića.
– Pitao sam ga je li dobro, a on je samo nerazgovetno odgovorio kako mora izaći na vazduh. Nakon pola sata tata se vratio i rekao da mi mora nešto reći. Žena na fotografijama je bila moja majka. Prvo sam mislio da se šali, ali kad sam vidio koliko je ozbiljan, ostao sam u šoku – pisalo je u nastavku.

Otac mu je tada rekao da i da je nije video sto godina da bi je uvek prepoznao, tako da sam ja ponovo pogledao fotografije i tek tada sam primetio veliku sličnost među nama.

– Ne volim svoje ime pa se često predstavljam s nadimkom, a imam jako često prezime, pa pretpostavljam da ni njoj nije palo na pamet da sam joj sin. Ne mogu da verujem, potpuno sam užasnut s ovim što se dogodilo. Kako dalje? Šta sad da radim? – upitno je napisao nesrećni mladić.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments