PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Ja sam dobra plesačica. Znam plesom prevesti svoje osjećaje, ai zavoditi). Štoviše, dobar sam u sportu, dijetnoj hrani, savjetima o zdravom načinu života i eko pristupu recikliranju i konzumiranju. Oh, i ne mogu a da ne spomenem svoj rođeni talent za pričanje viceva. Drugim riječima, sa mnom ti nikad neće biti dosadno, a čak i kad mi poželiš začepiti usta, jedini način je da me samo poljubiš.

Samoopis:

TRENUTNO u Španjolskoj!!! Trenutno sam se preselio u Španjolsku, gdje mi žive roditelji. Da počnem s tim da sam prizemna, ležerna žena, koja samo želi biti sretna, uživati ​​u danima koji su ispred mene i bez drame i malo stresa. Radije bih vodila ljubav, nego ratovala, zato sam ovdje na ovoj stranici za upoznavanje, jer mislim da će mi online sastanci donijeti puno više zadovoljstva nego što sam prije imao s muškarcima. Imam četiri glavne strasti i zahtjeva u svom životu – svježu kavu, ukusnu hranu, dobar san i…dobar čovjek! Prve tri stvari je lako dobiti, što je s posljednjom – strpljiv sam čekati susret s Njim. Prijatelji kažu da sam uvijek smirena, slatka i ljubazna, ali kad me izlude, lako

Grozdana traži:

Možda je moja glavna nada i želja u vezi s mojim muškarcem da bude otvoren i iskren. Sve ostalo se može postići komunikacijom i postizanjem konsenzusa. Ne želim mijenjati nijednog muškarca, samo ga želim voljeti sa svim njegovim nesavršenostima. Dobar smisao za humor je također dobrodošao. Oh, i zaboravio sam reći da volim puno spavati, nadam se da će moja srodna duša podijeliti ovaj mali zahtjev, ha-ha. Možda ćete to prakticirati jednom tjedno, a ostale dane ćemo biti aktivni i entuzijastični.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments