PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam izvana jaka tijelom, ali iznutra nježan cvijet koji treba njegu i ljubav! Volim biti lijepa pa se održavaj u formi i posjećuj spa i kozmetički salon ) Zanimljiva sam i energična osoba ) Želim otkriti cijeli svijet sa svojim muškarcem! Nježna sam kao ruža ali ne zaboravite na trnje) Ja sam jak karakter ali sa svojim muškarcem sam slaba djevojčica i želim uvijek biti ona! Jako sam ljubazan i volim pomagati ljudima u nevolji i životinjama. Vjerujem da je manifestacija dobrote i suosjećanja ono što mi jesmo iznutra i to je naša snaga! Ja sam poštena osoba i cijenim iskrenost u drugima! Volim kad su ljudi iskreni prema meni)

INTERESI
moj hobi je moj posao ) zdrav način života i lijepo lice i tijelo. je moj svakodnevni hobi! pokušavam biti božica za svog muškarca) osjećam se predivno i želim da moj muškarac to vidi u meni)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Volim velikodušnog muškarca koji me može brinuti i podržavati) pružiti mi sve što mi treba) poput čovjeka koji donosi cvijeće na spoj. zapamti da radim najbolje što mogu – učiniti sebe boljom za tebe i želim to dobiti natrag ) volim parfem i dobar miris na sebi za svog muškarca ! poljubi mi vrat i pomiriši ga ) Ovdje sam da pronađem muškarca svog života! Želim živjeti gdje je moj muškarac! Za sebe ću reći da ću učiniti sve da moj muškarac bude sretan i da uvijek imamo udobnost u kući) Volim samouvjerene muškarce koji dolaze na spoj s cvijećem i ako mu se sviđam neće odustati i osvojit će moju srce

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments