PODELITE SA PRIJATELJIMA

Savana Dejsli, (45), ćerka čuvenog Ros Dejslia koji je poznati odgajivač rasnog trkačkog konja Choisir, koji je postao međunarodni šampion nakon pobede na prestižnim trkama Royal Ascot i Newmarket 2003. godine, našla se u centru OVOG skandala.

Naime, ona je čak četiri puta spavala u jednom danu sa četrnaestogodišnjim tinejdžerom i kome je rekla da ćuti o tome, ali je sve policija oktrila kad je prisluškivala telefon.

Savana je zavvršila u pritvoru, ali je puštena kasnije uz kauciju, i bilo joj je dozvoljeno da proslavi osmi rođendan svog sina, tokom posete pod nadzorom.

Savana je inače završila iza rešetaka u ozloglašenom ženskom popravnom centru Silvervud, dom nekih od najozloglašenijih prestupnica u Australiji. U objavi na Instagramu ona je prikazana kako pali svećice na plavoj torti ukrašenoj plastičnim morskim stvorenjima i školjkama.

“Moj lepi mali anđeo obožavao je svoju tortu za 8. rođendan koju sam mu napravila. On voli delfine i okean kao i njegova mama. Moja deca su moje srce, moje sve beskonačno i dalje, počevši od zauvek i završavajući na nikad. Nikada neću živeti svoj najbolji život bez svoje dece jer su ona najbolji deo mog života”, napisala je ona.

Dejsli je sada optužena po četiri tačke za težak intimni odnos sa detetom, napisala je ona u svojim prvim javnim rečima otkako je puštena na slobodu.

Policija navodi da je uspešna preduzetnica tokom maja 2021. godine u četiri navrata u jednom danu imala nezakonit polni odnos sa dečakom. Istražitelji su otkrili da će se osloniti na legalno prisluškivanje telefona koji su navodno čuli da je Dejsli priznala neka od krivičnih dela.

Zatim je navodno rekla dečaku da ćuti o svemu, otkriveno je tokom jednog prisluškivanog poziva. Dejsli je molila da bude puštena iz zatvora jer njena kompanija gubi novac.

Tvrdila je da njeno mentalno zdravlje pati u prljavoj ćeliji, a njen uspešan posao detoksikacije gubi “milione dolara” dok je zatvorena. Slavni guru za mršavljenje i ćerka poznatog odgajivača konja Rosa Dejzlija navodno je u to vreme bila jako alkoholisana. Ona je nagovestila da namerava da se izjasni da nije kriva po sve četiri tačke optužbe i odlučno negira optužbe protiv nje.

Ova preduzetnica, koja ima oko 40.000 pratilaca na Instagramu, osnovala je svoju firmu za detoksikaciju Smart Cleanse 2014. Obećavala je 14-dnevni program koji pomaže klijentima da smanje stres, izgube težinu i “zaustave starenje”.

Pored programa, pokrenula je kanal za kuvanje Smart Cleanse, knjigu za detoksikaciju i digitalne kurseve.

Brojne poznate ličnosti počele su da se zaklinju u njen program, uključujući zvezdu “Komšija“ Džodi Gordan, koja je nastupila u video promociji kompanije u junu prošle godine.

Ros Dejsli je poznati odgajivač rasnog trkačkog konja Choisir, koji je postao međunarodni šampion nakon pobede na prestižnim trkama Royal Ascot i Newmarket 2003. godine.

(Izvor: Kurir.rs / Mondo)

Facebook Comments